Nominaties Afscheidsprijs 2017 bekend

31 augustus 2017
De nominaties voor de Publieksprijs én de Juryprijs van de Yarden Afscheidsprijs 2017 zijn bekend. Voor elke prijs zijn 3 inzendingen genomineerd.
Genomineerden afscheidsprijs bekend

Wijziging nominaties Juryprijs

Er is een wijziging van de genomineerden voor de Juryprijs. De nominatie voor een inzending is  ingetrokken omdat de deelname niet volgens het reglement is. De vakjury kiest voor de inzending Ik mis je in alle kleuren als nieuwe genomineerde.

De Afscheidsprijs wordt op 16 september 2017 uitgereikt in het Planetarium te Amsterdam op de Landelijke Vrijwilligersdag voor vrijwilligers van Vereniging Yarden. Voor de 8e keer reikt Yarden de Afscheidsprijs uit aan het beste grensverleggende idee of initiatief rondom het levenseinde en het afscheid.

Juryprijs en Publieksprijs

De Afscheidsprijs kent 2 prijzen: de Juryprijs die door een deskundige jury wordt uitgereikt en de Publieksprijs, waarbij het publiek uit alle inzendingen de winnaar kiest. Voor elke prijs zijn er 3 genomineerden die in aanmerking komen voor de prijs.

De jury was dit jaar onder de indruk van het aantal inzendingen en de enorme diversiteit van de ingezonden initiatieven. Uiteindelijk zijn er door de jury 3 inzendingen genomineerd die stuk voor stuk inspirerend, grensverleggend en taboedoorbrekend zijn.

Genomineerden voor de Afscheidsprijs 2017

De volgende inzendingen zijn genomineerd (in alfabetische volgorde):

Juryprijs

Uit de genomineerden wordt 1 prijswinnaar gekozen. De winnaar ontvangt een geldbedrag van € 7.500.

Publieksprijs

Uit de genomineerden wordt 1 prijswinnaar gekozen. De winnaar ontvangt een geldbedrag van € 7.500.

Op www.afscheidsprijs.nl staan alle genomineerde inzendingen (in willekeurige volgorde) voor zowel de Juryprijs als de Publieksprijs.

Tot donderdag 31 augustus 17.00 uur kon het publiek zijn favoriet kiezen uit de 131 inzendingen.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden