Online gedenkplaats met Memori

19 augustus 2015
Yarden biedt in samenwerking met Memori een uniek online platform voor het herinneren van overleden dierbaren.

Nederlanders zitten in de top met internetgebruik in de wereld. Daarbij zijn mensen ook steeds minder gewend om een kaartje te schrijven en te versturen. Terwijl ze wel gemakkelijk een berichtje op een website achterlaten. Met Memori is dit nu mogelijk. Familie, vrienden en andere belangstellenden kunnen hier samen hun gedachten, herinneringen, foto’s en video’s delen. Het gaat verder dan alleen condoleren: het betreft een online gedenkplaats.

Kinderen kijken met opa naar tablet

Online monument

De gedenkplaats kent een condoleanceregister en een plaats om reacties te bewaren en te delen. Dat kunnen reacties zijn in woorden, foto’s filmpjes of muziek. Iedereen kan bij een Memori een condoleance of reactie plaatsen. Ook voor mensen die wat minder goed ter been zijn is Memori een uitkomst. Ze kunnen gewoon thuis, achter hun eigen computer, op een gepaste manier hun deelneming getuigen. Dit is voor nabestaanden zeer waardevol. Alle reacties samen vormen een online monument als blijvende herinnering aan de overledene.

Uitvaartinformatie

Naast het plaatsen van berichten en foto’s beschikt Memori ook over de mogelijkheid om informatie over condoleances of de uitvaart te delen. Een memori is altijd veilig en vertrouwd. Het platform beschikt over de keus uit meerdere privacy-instellingen. Nabestaanden kiezen zelf wat andere bezoekers zien op een gedenkplaats. Ook een memori bekijken? Bekijk een voorbeeld Memori. Voor meer infomatie kunt u contact opnemen met uw lokale Yarden uitvaartverzorger, uitvaartcentrum of crematorium.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden