Kunstwerkwedstrijd in Hoogeveen

22 juni 2017
Om de opening van het nieuwe yardenhuis Zevenberg te vieren organiseerde Yarden een kunstwerkwedstrijd. Bij yardenhuis Zevenberg ligt een prachtig bloemenveld waar ruimte is voor een lokaal kunstwerk dat past bij de visie, missie en waarden van Yarden. De prijswinnaar krijgt naast bekendheid in de pers, een cheque t.w.v. € 500.

En de winnaar is.... Anne-Jet de Jonge-Kruizinga

Prijsuitreiking kunstwerkwedstrijd yardenhuis Zevenberg

Alle inzendingen

Anne-Jet de Jonge-Kruizinga

kunstwerkwedstrijd 2017 blad op steen

Mijn kunstontwerp biedt ondersteuning in tijden van verdriet en herinneringen kunnen worden omarmt. De woordkeuze draagt bij aan troost en ondersteuning. De materiaalkeuze staat voor rust en wordt opgenomen in de omgeving.

Tim Buining

kunstwerkwedstrijd 2017 hart op steen

Het ontwerp is gemaakt in de vorm van een hart, voor iedereen die iemand heeft verloren, die hem of haar dierbaar is.

Fiona van Essen

kunstwerkwedstrijd 2017 mens en ster

De personen beelden de verschillende fases van een mensenleven uit, van klein tot groot. De onderste persoon staat met beide benen op de grond en de anderen zitten hier aan vast en krullen omhoog. Je bent nooit alleen!

  Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

  Heeft u vragen?

  Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

  Veelgestelde vragen

  Orchidee uitvaart bloemen Yarden

  Over Yarden

  Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

  Lees over Yarden