Open Dag Uitvaartcentrum Almere Haven

13 juni 2019
Het Uitvaartcentrum in Almere Haven is weer klaar voor de toekomst na een flinke metamorfose. Benieuwd naar het gemoderniseerde interieur? Bezoek onze Open Dag op zaterdag 22 juni.

Het interieur van het karakteristieke, witte gebouw aan de Oosterdreef is helemaal opgefrist en heeft een aantal nieuwe faciliteiten gekregen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens de Open Dag op 22 juni van 12.00 - 15.00 uur.

Zicht op de omringende natuur

Het kleinschalige Uitvaartcentrum ligt in een rustige omgeving in Almere Haven. Het moderne gebouw valt op tussen het vele groen. Vanuit de sfeervol ingerichte aula hebben bezoekers uitzicht over de begraafplaats en de omringende natuur. Locatiemanager Natasja van Kampen is erg blij met het gemoderniseerde pand: “We vinden het belangrijk dat nabestaanden in een prettige en comfortabele omgeving afscheid kunnen nemen van hun overleden dierbare. Het Uitvaartcentrum is zo ingericht dat vrijwel iedereen een aangename sfeer ervaart. Kleuren, geuren, materialen, geluiden en beelden sluiten aan op de emoties van de bezoekers.”

24 uur per dag afscheid nemen

Het uitvaartcentrum biedt mogelijkheden voor opbaring, rouwbezoek, condoleance en uitvaartplechtigheden. Ook verzorging van de overledene door de familie en rituele bewassing zijn mogelijk. Nieuw is de optie om op ieder gewenst tijdstip afscheid te nemen van een overleden dierbare. Een van de 2 rouwkamers is een zogenaamde 24-uurs suite. Met een toegangspasje kunnen nabestaanden de overledene 24 uur per dag bezoeken. Een goede keuze voor nabestaanden die afscheid willen nemen van de overledene. De kamer is huiselijk ingericht en van alle gemakken voorzien. Ook de overige vertrekken zoals de koffiekamer en de ruimte waar de laatste verzorging plaatsvindt, zijn opgefrist en kregen een schilderbeurt, een nieuwe vloer en nieuw meubilair.

Open Dag zaterdag 22 juni

Tijdens de Open Dag zijn belangstellenden welkom voor een rondleiding voor en achter de schermen. Bezoekers kunnen aan de medewerkers vragen stellen over alle facetten van de uitvaart: van opbaring en afscheidsceremonie tot condoleance. Vaak is er meer mogelijk dan men denkt. Ook staat voor de bezoekers een hapje en drankje klaar.

Het bezoekadres is: Oosterdreef 15, 1357 DK Almere.
Voor meer informatie over de Open Dag kunt u mailen of bellen naar: info@crematoriumalmere.nl of 036 535 7200.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden