Ronny van Haften: jongste franchisenemer bij Yarden

28 juni 2011
Met de ondertekening in mei 2011 is Ronny de 18e franchisenemer bij Yarden.

28 juni 2011

Met de ondertekening in mei 2011 is Ronny de 18e franchisenemer bij Yarden. Ronny zal op 1 oktober aanstaande starten in het gebied Zevenaar/Beuningen. “Opmerkelijk", zegt Ben Buitelaar, manager franchise, "als we weten dat dit franchisegebied nog maar net beschikbaar is en we hier nu al een goede franchisenemer hebben gevonden. Dit geeft aan dat er nog veel animo is om als franchisenemer met Yarden samen te werken. Dit is ook te merken aan de grote hoeveelheid aanmeldingen die nog steeds wekelijks binnen komen. Op www.yarden-franchise.nl staat vermeld welke gebieden nog beschikbaar zijn.”

Met zijn 25 jaar heeft Ronny van Haften zich als jongste franchisenemer aangesloten bij Yarden franchise. Dit betekent niet dat hij weinig ervaring heeft in de uitvaartbranche. Reeds vanaf zijn 17e jaar is Ronny werkzaam in de uitvaartbranche wat begon met het wassen van rouwauto’s bij een uitvaartonderneming. Enige tijd later is dit overgegaan in het overbrengen van overledenen en is hij begonnen met de opleiding voor het verzorgen van overledenen. Zo mag Ronny ook werkzaamheden verrichten in opdracht van politie en Justitie en is hij momenteel bezig de opleiding thanatopraxie af te ronden.

Voor Ronny is het werken in de uitvaartbranche altijd al zijn passie geweest. Naast meerdere functies bij 2 uitvaartondernemingen, is Ronny sinds 2010 werkzaam bij het crematorium Rijk van Nijmegen in Beuningen. Mede door toedoen van zijn vestigingsmanager Wim Muller, is Ronny in aanraking gekomen met Yarden Franchise. Dat hij naast zijn interesse en ambitie in de uitvaartbranche ook ondernemerschap in zijn bloed heeft, blijkt wel uit zijn eigen succesvolle partyservice bedrijf. Ondanks het feit dat dit een geheel andere bedrijfstak is, ziet Ronny wel overeenkomsten, zoals het organiseren van activiteiten op basis van wensen en ideeën van de klant en de onregelmatige werktijden.

“Ik heb me bewust bij Yarden aangesloten”, zegt Ronny van Haften. Yarden is een jonge organisatie met nieuwe en frisse ideeën, die altijd op zoek is naar nieuwe mogelijkheden en technieken om nog beter de vraag en wens van de overledene en nabestaanden te beantwoorden. Daarbij hecht ik er veel waarde aan dat nabestaanden met 1 persoon te maken hebben gedurende de gehele periode. Dit vraagt van mij als uitvaartondernemer de nodige flexibiliteit en ik zal dan ook buiten de geijkte kantooruren gewoon moeten werken. Iets wat ik altijd heb gedaan. Zowel in het wer bij meerdere uitvaartondernemingen, als bij mijn eigen onderneming in de partyservice.

Ronny zal gaan werken in het gebied Zevenaar/Beuningen, waaronder onder andere Duiven, Elst, Lingewaard en Millingen aan de Rijn vallen. Ronny zal, nadat hij zijn diploma thanatopraxie heeft behaald, starten met zijn stage bij Yarden. Wij zijn blij Ronny te verwelkomen binnen Yarden Franchise en wensen hem veel succes toe met alle voorbereidingen voor de start.

Ben Buitelaar
Manager Franchise


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden