Yarden gecertificeerd als Top Employer Nederland 2015

13 februari 2015
Voor het 3e jaar op rij heeft Yarden de exclusieve Top Employers Nederland certificering ontvangen, een erkenning voor uitstekend personeelsbeleid.

Erkenning voor uitstekend personeelsbeleid

Yarden heeft voor het 3e jaar op rij de exclusieve Top Employers Nederland certificering gekregen. Onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door het Top Employers Institute, heeft aangetoond dat het personeelsbeleid van Yarden aan de hoogste eisen voldoet.

Onafhankelijk onderzoeksinstituut

Het jaarlijkse internationale onderzoek van het onafhankelijke Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd. Het betreft bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven bij de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren. De deelnemende bedrijven doorlopen een uitgebreide onderzoeksprocedure. Een externe partij onderwerpt alle uitkomsten aan een onafhankelijke audit.

Trots

Uiteraard zijn we heel blij en trots", aldus Ton Broekhuis, manager Personeel & Organisatie. "Het gaat erom dat wij een klimaat creëren en behouden waarin medewerkers aantrekkelijk werkgeverschap ervaren en met trots en plezier het beste uit zichzelf halen voor de klant. Als werkgever doen we elke dag ons best om dat mogelijk te maken. Wij hebben hart voor onze klanten én voor onze medewerkers."

"Yarden biedt betekenisvol werk, goede arbeidsvoorwaarden, werkomstandigheden en loopbaanmogelijkheden en heeft volop aandacht voor training en ontwikkeling. Onze organisatiecultuur is gebaseerd op de kernwaarden ‘betrokken, professioneel en waardetoevoegend’. We meten de medewerkertevredenheid en op regelmatige basis organiseren we workshops om samen te behouden wat goed is en te verbeteren wat mogelijk en nodig is. Zo houden we elkaar op een constructieve manier scherp in het perspectief van aantrekkelijk werkgeverschap met een focus op de klant!"


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden