Twee Yarden franchisenemers van het 1e uur tekenen bij

11 april 2013
Simon Slager en Jochum Wouda, franchisenemers vanaf het prille begin, hebben onlangs besloten om hun samenwerking met Yarden Franchise met 5 jaar te verlengen.

11 april 2013

Simon Slager en Jochum Wouda, franchisenemers vanaf het prille begin, hebben onlangs besloten om hun samenwerking met Yarden Franchise met 5 jaar te verlengen. “Iedere franchiseovereenkomst kent een duur van 5 jaar”, zegt Ben Buitelaar, Manager Franchise. In het 4e en 5e jaar worden een aantal gesprekken gevoerd, om na te gaan of beide partijen dermate tevreden zijn om de samenwerking te continueren.

“Voor mij gaat de samenwerking met Yarden Franchise verder dan alleen de doorverwezen uitvaarten”, zegt Simon Slager. “Juist de ondersteuning die ik krijg bij onder andere de administratie, marktbewerking, lastige situaties en bij investeringen, zijn voor mij een belangrijke reden om met Yarden verder te gaan.” Zelf ben ik onlangs verhuisd naar Vlissingen. Dit is mede op advies van Yarden Franchise. Hier ga ik binnenkort een opbaargelegenheid openen, die letterlijk verbonden is aan een kerk. Dit stelt mij in de gelegenheid om uitvaarten te organiseren, waarbij de nabestaanden voor zowel de plechtigheid als bij de condoleance gebruik kunnen maken van de kerk”.

Jochum Wouda was al jaren zelfstandig uitvaartondernemer, voordat hij zich aansloot bij Yarden Franchise. “Voor mij was het hebben van collega’s een belangrijke motivatie, om mij aan te sluiten bij Yarden Franchise. Verder wil ik iets voor de club betekenen. Ik was dan ook erg verheugd, dat ik bij de verkiezing voor de franchiseraad, door de collega franchisenemers werd voorgedragen. In het afgelopen jaar ben ik erg druk bezig geweest met de bouw van een nieuw kantoor- en informatiecentrum. Dit heeft veel energie gekost. Nu mijn pand zo goed als klaar is en binnenkort officieel geopend wordt, ga ik weer meer tijd besteden aan de uitbouw van mijn bedrijf en de samenwerking met mijn collega’s. Over de samenwerking met Yarden Franchise als ook met het cluster Noord ben ik erg tevreden.” Daarnaast geven beide franchisenemers aan dat de behaalde financiële resultaten, mede dankzij de samenwerking met Yarden boven verwachting zijn.

Ook Yarden Franchise is verheugd, dat beide franchisenemers tevreden zijn en voldoende vertrouwen in Yarden hebben om de samenwerking voort te zetten. Niet alleen zijn dit goede franchisenemers, beiden hebben ook meegeholpen aan de verdere professionalisering en groei van de franchise formule. Als eerste franchisenemers blijft het toch een gok hoe zaken die op papier beschreven staan, in de praktijk uitgevoerd worden. Daarom is dit een mooi moment om even bij stil te staan.

Ben Buitelaar
Manager Franchise


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden