Uitvaartorganisatie Yarden wint Franchise Trofee 2016

24 mei 2016
Uitvaartorganisatie Yarden heeft vanavond de NFV Franchise Trofee 2016 gewonnen. De Franchise Trofee is dé vakprijs voor franchiseformules in Nederland. De prijs werd, tijdens het NFV Franchisediner, aan Yarden uitgereikt door Hans de Boer, voorzitter van VNO-NCW en Paul van Vuuren, Directeur Grootbedrijf & Instellingen, ING.
Yarden wint NFV Trofee 2016

Een vakjury beoordeelde de genomineerden op diverse criteria waaronder hun verdienmodel, de organisatie, de kwaliteit en kwantiteit van mensen en investeringen en de gerealiseerde groei. Yarden werd gisteravond op deze criteria als beste beoordeeld en liet hiermee de succesvolle franchiseformules HappyNurse en Used Products achter zich.

Ben Buitelaar, Manager Franchise bij Yarden: ‘We zijn heel blij met het winnen van de Franchise Trofee. Het is een bevestiging van de inzet van onze 27 franchisenemers. Onze klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 9,4 en daar zijn we heel trots op. Dagelijks zetten onze franchisenemers zich, voor en achter de schermen, in om de wensen van nabestaanden zo goed mogelijk invulling te geven. Zodat vrienden en familie een mooi en passende uitvaart ervaren. En dat is heel belangrijk, want een goed afscheid helpt hen verder.’

Franchise Trofee

De Franchise Trofee wordt sinds 2004 ieder jaar uitgereikt en geeft erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid. De NFV Franchise Trofee is een initiatief van de Nederlandse Franchise Vereniging. Eerdere winnaars van de Franchise Trofee zijn onder andere Thomashuizen, Intratuin, Jumbo, Bruna, Bagels & Beans en Profile Tyrecenter.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden