Yarden neemt uitvaartverzekeringen van NorthWest over

5 november 2015
ALMERE - Yarden Uitvaartverzekeringen nv heeft het voornemen de portefeuille met uitvaartverzekeringen van NorthWest Verzekeringen over te nemen.

NorthWest gaat haar uitvaartverzekeringsactiviteiten per 31 december 2015 beëindigen. Het gaat om een totaal van ongeveer 50.000 uitvaartpolissen met een verzekerd bedrag van € 350 miljoen.

Serge Evers, directeur Yarden Uitvaartverzekeringen: "De overname van deze verzekeringsportefeuille past uitstekend in de groeistrategie van Yarden. Door deze overname ontstaan schaalvoordelen en kan kwaliteitsverhoging en kostensynergie worden bereikt voor onze klanten. Voor NorthWest is de goede dienstverlening van Yarden op het gebied van uitvaartverzorging een belangrijke reden om voor Yarden te kiezen. Yarden kan hierdoor uitstekend invulling geven aan het natura-karakter van de NorthWest-producten."

Oud Northwest-verzekerden profiteren van voordelen Vereniging YardenDe dienstverlening en het ledenvoordeel van Yarden zijn na overname ook toegankelijk voor NorthWest-klanten. Via Vereniging Yarden worden ook voorlichting en nazorg beschikbaar voor NorthWest-klanten. Verder verandert er niks. De polis en overige verzekeringsvoorwaarden wijzigen niet voor klanten.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden