Uitvaartzorg is zorg pur sang

6 maart 2017
Yarden opent haar deuren tijdens de Week van Zorg en Welzijn
Logo Week van Zorg en Welzijn 2017

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn opent Yarden op 8 locaties verspreid door heel Nederland haar deuren. Belangstellenden zijn van 13 tot en met 18 maart welkom op de deelnemende uitvaartlocaties voor een rondleiding en een kijkje achter de schermen.    

Betekenisvol afscheid

Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging van Yarden: ‘Bij uitvaartverzorging komt veel meer kijken dan alleen het regelen van praktische zaken rondom de uitvaart. We helpen een betekenisvol afscheid voor iedereen mogelijk te maken door nabestaanden te ondersteunen en te inspireren bij het organiseren van een persoonlijke begrafenis of crematie. Want als nabestaanden met een goed gevoel terugkijken op het afscheid, helpt dat bij hun rouwproces.

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn laten wij belangstellenden graag zien hoe de organisatie binnen onze crematoria en zorglocaties verloopt en wat er allemaal mogelijk is om voor iedereen een passend afscheid mogelijk te maken.’

Deelnemende locaties

8 Yarden locaties openen hun deuren tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Ze zijn verspreid door heel Nederland. Elke locatie heeft een eigen programma samengesteld. Overal is het mogelijk om tijdens een rondleiding een kijkje achter de schermen te nemen en om vragen te stellen.

Week van Zorg en Welzijn

De Week van Zorg en Welzijn wordt georganiseerd door de 15 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn die samenwerken in Stichting RegioPlus. De Week van Zorg en Welzijn heeft als doel om het imago van de sector zorg en welzijn te verbeteren en jongeren te motiveren om te kiezen voor een baan en/of opleiding in deze sector.

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn wordt op SBS6 dagelijks het tv-programma ‘Heel Holland Zorgt’ uitgezonden. De Week van Zorg en Welzijn 2017 vindt plaats van 13 tot en met 18 maart.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden