Ingrijpende verbouwing Yarden Smelt

24 februari 2015

Het uitvaartcentrum Yarden Smelt in Hengelo wordt ingrijpend verbouwd. De verbouwing duurt naar verwachting 12 weken.

Tijdens deze bouwperiode maakt Yarden Smelt gebruik van de faciliteiten op de gemeentelijke begraafplaats aan de Oldenzaalsestraat. Daar zijn al een koffiekamer en een aula te vinden.

Verbouwing

Yarden heeft aan de Oldenzaalsestraat gepaste voorzieningen getroffen om te kunnen opbaren. En er is ruimte waar het afscheid en de condoleances plaats kunnen vinden. Het uitvaartcentrum maakt naar verwachting tot begin juni gebruik van de faciliteiten op de begraafplaats.

Bezoekers

Bezoekers van de begraafplaats merken niet veel van de veranderingen. Uitvaarten, bijzettingen en verstrooiingen kunnen gewoon doorgaan. De aula en koffiekamer kunnen gebruikt worden zoals de mensen gewend zijn. Het kan alleen op sommige momenten wat drukker zijn vanwege condoleances en vertrekkende rouwstoeten.

Naar de pagina van uitvaartcentrum Yarden Smelt


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden