Yarden voor 5e keer bekroond als Top Employer Nederland

10 februari 2017
Yarden is voor de 5e keer op rij bekroond met de Top Employers Nederland Award. De uitvaartorganisatie ontving de exclusieve certificering voor de hoge kwaliteit van het personeelsbeleid.
Yarden voor de 5e keer Top Employer

De prijs is een erkenning voor uitstekend werkgeverschap met betekenisvol werk. De uitreiking vond gisteravond plaats tijdens de Top Employers Awardshow in Antwerpen.

Onafhankelijk onderzoeksinstituut

Het jaarlijkse onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd. Het betreft bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent, op alle niveaus binnen het bedrijf, en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren. De deelnemende bedrijven doorlopen een uitgebreide onderzoeksprocedure. Een externe partij onderwerpt alle uitkomsten aan een onafhankelijke audit.

Oog voor talent

Ton Broekhuis, manager Personeel & Organisatie van Yarden: ‘We zijn heel trots en blij dat we dit certificaat voor de vijfde keer in ontvangst mogen nemen. Bij Yarden werken we er elke dag hard aan om aantrekkelijk werkgeverschap invulling te geven. We combineren betekenisvol werk met optimale werkomstandigheden, waarin medewerkers met trots en plezier het beste uit zichzelf halen. Dit komt ook de dienstverlening aan klanten ten goede. We geven talenten graag een kans. Niet alleen kans op een baan, maar ook op persoonlijke ontwikkeling. Alle medewerkers kunnen gebruik maken van een studiekostenregeling voor opleiding en training, en van brede loopbaankansen.’

Kans gekregen, kans gegrepen

Drusilla Doorjé (31), manager operations van het Yarden Contact Centrum in Almere: ‘Na verschillende banen dacht ik: ik heb telkens een informele leidersrol, maar daar wordt niet echt gebruik van gemaakt. Toen kon ik in 2011 als desk accountmanager bij Yarden aan de slag. Mijn leidinggevende zag dat ik mensen inspireerde en meekreeg. Zo kreeg ik gelijk de kans om teamleider te worden. Yarden heeft oog voor talent, waarbij je zelf het verschil kunt en mag maken. Dat laatste is de reden waarom ik nog altijd bij Yarden werk. Mijn instelling? Er is altijd een kans, al is die maar heel klein. Bij Yarden heb ik die gekregen en gegrepen.’

Lees interview Drusilla Doorjé en Max de Waal


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden