Yarden & Leliveld wordt Yarden & Annelies Meijer

17 mei 2016
Yarden & Leliveld regio Rijnstreek gaat op 1 juli aanstaande over in Yarden & Annelies Meijer.

Na een lange carrière waarvan de laatste 6 jaar als uitvaartondernemer bij Yarden gaat Peter Leliveld met pensioen.

Toen dit vak op mijn pad kwam, was de keus snel gemaakt

Annelies Meijer is nieuw in het uitvaartverzorgingsvak. “Ik kom uit de gezondheidszorg en heb hier jarenlang met veel plezier gewerkt. Toen deze kans zich voordeed, ben ik er over gaan nadenken en tot de conclusie gekomen dat de overgang helemaal niet zo groot is. Beide vakgebieden gaan over mensen en ik kan veel van mijn kennis over de gezondheidszorg gebruiken. Daarnaast ben ik een zorgzaam persoon en wil ik graag iets voor een ander betekenen. Toen dit vak op mijn pad kwam en daarna Peter, was de keus snel gemaakt en heb ik de franchiseovereenkomst bij Yarden getekend.”

Vertrouwde plek in ander jasje

Annelies werkt al enige tijd met Peter samen. De ideale situatie is, dat als Peter op 1 juli stopt, de mensen automatisch Annelies bellen. Ze gaan veel samen op pad en de mensen in de regio beginnen Annelies al te kennen. Yarden & Annelies Meijer blijft gevestigd op de Energieweg in Nieuwkoop. Dus op de vertrouwde plek maar in een nieuw jasje. "We werken hard aan een vlekkeloze overgang.”

Openstaan voor alle culturen

“Goed kunnen luisteren is nodig om tot een mooie en persoonlijke uitvaart te komen”, aldus Annelies. “Uit het levensverhaal van de overledene krijg ik een beeld hoe deze persoon in het leven stond. Samen met de uitvaartwensen en mogelijkheden is dat de basis voor de uitvaart. Ik luister, adviseer en begeleid. Ik sta open voor alle culturen, leefstijlen en levensovertuigingen. Juist deze diversiteit maakt mijn werk bijzonder.”

Een waardig opvolger

Yarden is blij dat Peter Leliveld in Annelies een goede opvolger gevonden heeft. Annelies is een doortastende persoon, een echte netwerker en ondernemer. Daarbij is zij een rots in de branding voor de nabestaanden.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden