Yarden bij TV-programma Het Klokhuis

5 februari 2021
In de vierdelige Klokhuisserie over dood & afscheid praat presentatrice Eva Cleven met kinderen die een sterfgeval hebben meegemaakt. Ook experts die werkzaam zijn in de uitvaartbranche komen aan het woord. Harm Kamphuis van Yarden geeft antwoord op vragen rondom cremeren.
Klokhuisserie Dood & Afscheid

Harm Kamphuis, Districtsmanager Yarden en Gooische Uitvaartverzorging, is te zien in aflevering 3 van de serie. Hij beantwoordt vragen zoals: waarom kiezen mensen voor een crematie en wanneer mag de as van een overledene worden opgehaald?

Harm: “Heel bijzonder om hieraan mee te mogen werken. Kinderen verwerken het verlies en afscheid van een dierbare op een andere manier dan volwassenen. Yarden vindt het een belangrijk onderwerp om aandacht aan te geven.”

De serie startte op 21 januari bij NPO3 en online via hetklokhuis.

Het doel van de serie is om kinderen te informeren en bewuster te maken van verschillende aspecten rond het thema dood en verlies.

Bekijk de uitzending


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden