Yarden introduceert nieuwe generatie uitvaartverzekering

26 september 2016
Uitvaartorganisatie Yarden introduceert vandaag Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. Met deze uitvaartverzekering krijgt de consument voor het eerst zelf de regie over de besteding van het uit te keren bedrag.
Yarden introduceert een uitvaartverzekering die aansluit bij  veranderende eisen

Zelfregie met flexibel besteedbaar budget

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering biedt de flexibiliteit om op ieder gewenst moment zelf te bepalen hoe het verzekerde bedrag uitgekeerd moet worden. Dat kan ook in de vorm van een voorschot om de laatste wensen in vervulling te laten gaan als men terminaal ziek is of om bijvoorbeeld extra zorg in te kopen.

Inspelen op behoefte aan flexibiliteit 

Met Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering hoeft de consument niet langer bij het afsluiten van de polis een definitieve keuze te maken voor vergoeding van kosten van de uitvaart, uitkering in geld óf een combinatie. Deze voorkeur is dagelijks online aanpasbaar aan de veranderde wensen of situatie, een leven lang.

Serge Evers, directeur Yarden Uitvaartverzekeringen: ‘Uitvaartwensen veranderen voortdurend. Wil je dat je uitvaartverzekering goed blijft aansluiten op je veranderde eisen en wensen, dan moet de verzekering dagelijks aanpasbaar zijn. Deze behoefte aan flexibiliteit kregen wij terug uit consumentenpanels. Met Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering speelt Yarden in op deze behoefte en biedt de consument hiermee een nieuwe generatie uitvaartverzekeringen. Extra bijzonder is dat we mensen als zij terminaal ziek zijn een voorschot kunnen uitkeren op het verzekerde bedrag. Hiermee kunnen zij in deze moeilijke fase bijvoorbeeld extra zorg inkopen of de laatste wensen in vervulling laten gaan. Dit draagt bij aan een goed afscheid, en dat is belangrijk.’

Extra voordelen

Naast het voordeel van flexibiliteit biedt Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering nog een paar andere voordelen. Kinderen zijn (in plaats van tot 18 jaar) nu gratis meeverzekerd tot 21 jaar. Klanten van Yarden Uitvaartverzekeringen zijn automatisch lid van Vereniging Yarden en hebben zo toegang tot de vele voorlichtings- en bewustwordingsbijeenkomsten en nazorg-activiteiten. Daarnaast komen leden van de vereniging in aanmerking voor  10% Ledenvoordeel wanneer de uitvaart door Yarden Uitvaartzorg wordt uitgevoerd.nvt


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden