Yarden opnieuw uitgeroepen tot Top Employer

13 maart 2014
Yarden is gisteravond wederom uitgeroepen tot ‘Top Employer’. Deze onafhankelijke certificering wordt alleen uitgereikt aan organisaties die de hoogste standaard behalen op het gebied van personeelsbeleid. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam ontving Ton Broekhuis, manager P&O van Yarden, het certificaat.

Dit keurmerk, uitgegeven door het Top Employers Institute in Amsterdam, is een jaarlijks programma dat laat zien welke ondernemingen een uitmuntend HR-beleid hanteren en hun werknemers de beste arbeidsomstandigheden bieden. Het illustreert voor in Nederland gevestigde bedrijven een kwaliteitsniveau op het gebied van arbeidsvoorwaarden, interne communicatie, personeelsopleidingen en interne ontwikkelingsmogelijkheden. Het keurmerk is vastgesteld op basis van een audit door accountants- en adviesorganisatie Grant Thornton.

Yarden is bijzonder blij dat het opnieuw dit keurmerk heeft verdiend en hoop dat dit blijft bijdragen aan het positieve imago dat Yarden geniet.

Ton Broekhuis: “Wij bieden onze medewerkers betekenisvol werk binnen een inspirerende organisatiecultuur met goede arbeidsvoorwaarden en –omstandigheden. We blijven elkaar bij Yarden scherp houden in het perspectief van aantrekkelijk werkgeverschap met een focus op de klant. We doen ons werk immers voor de klant, die van onze medewerkers inspiratie en ondersteuning krijgt bij het organiseren van een goed afscheid.”


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden