Yarden & Verkaik wordt Yarden & Mirjam

28 januari 2016
Yarden & Mirjam: nieuwe naam, vertrouwde zorg, vertrouwd gezicht

Hoe leg je uit dat een begrip in de uitvaartzorg, zoals Yarden & Verkaik in Dordrecht, van naam verandert? Eigenlijk simpel, omdat Mirjam de achternaam Verkaik niet meer draagt. “De laatste maanden hebben we wat ‘zijwind’ gehad door omstandigheden, maar inmiddels hebben we de wind weer onder de vleugels. Met de nieuwe naam, Yarden & Mirjam, blijft onze vertrouwde dienstverlening zoals die was, vanuit het hart, persoonlijk, op maat, warm, betrokken en met toewijding”, zegt Mirjam.

Yarden & Mirjam

Het team bestaat op het moment uit 3 vrouwen en 1 man, die elk op hun vakgebied een afgeronde opleiding hebben gevolgd. Mirjam: “Wij zijn er als team van Yarden & Mirjam trots op mensen van dienst te kunnen zijn in alle disciplines binnen de uitvaart en dat alles in eigen beheer, waardoor wij snel kunnen schakelen. Zorg voor ú, zorg voor uw dierbare, maar er vooral voor zorgen dat u terug kunt kijken op een afscheid waardoor u, weliswaar anders dan voorheen, weer verder kunt. Een nieuw begin met dankbare herinneringen. Zo gaan wij ook weer door, nieuwe plannen maken voor de toekomst, uitbreiding van dienstverlening en onze ogen en zorg gericht op u.”

Open en transparant

Yarden & Mirjam blijft bereikbaar onder hetzelfde telefoonnummer 078 711 0201. “En ons adres aan de Toermalijnring 1020 blijft het vertrouwde plekje waar wij u hartelijk ontvangen. Het Keurmerk Uitvaartzorg en de aansluiting bij de branchevereniging BGNU blijft gehandhaafd, wat voor ons een belangrijk gegeven is, aangezien dat een werkwijze is die wij onderschrijven. Open en transparant zeker in uw belang, maar ook voor ons. Wanneer er nog vragen zijn, of wanneer u behoefte heeft om uw zaken te regelen omtrent uw eigen uitvaart horen wij dat graag van u via email: mirjam.uitvaartzorg@yarden.nl


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden