Yardenhuis van Ede bestaat 12,5 jaar

12 januari 2018
Op feestelijke wijze is afgelopen woensdag 10 december stilgestaan bij het 12,5 jaar bestaan van yardenhuis van Ede.
Herdenking 12,5 jaar yardenhuis ede

Yardenhuis van Ede stond op afgelopen woensdagavond stil bij haar 12,5 jarig bestaan. Samen met de gemeentesecretaris van Ede, de heer Jeroen van Delden, collega’s en vertegenwoordigers van uitvaartondernemingen uit de regio werd dit op feestelijke wijze herdacht. Ook de intensieve en plezierige samenwerking tussen crematorium en de naastgelegen gemeentelijke begraafplaats die in de afgelopen jaren is ontstaan, werd door beide zijden benadrukt en bijzonder gewaardeerd.

Verbouwing Yarden Crematorium Slingerbos

Yardenhuis van Ede, voorheen Crematorium Slingerbos, ligt in een natuurlijke omgeving aan de noordkant van Ede. Samen met het huiselijke interieur wordt hierdoor een warm en bijzonder afscheid mogelijk. Het yardenhuis van Ede gaat mee met de tijd en is afgelopen jaar helemaal vernieuwd.

Het gehele interieur van het crematorium aan de Slingerboslaan heeft een restyling ondergaan. Daarnaast heeft het crematorium nieuwe voorzieningen gekregen zoals een verzorgingsruimte met koeling, opbaargelegenheid en een nieuwe bar in de restaurants. Het aantal bezoekers aan het yardenhuis Ede stijgt gestaag. En er komen ook steeds meer mensen naar de herinneringsbijeenkomsten en lezingen die regelmatig worden georganiseerd. De eerstvolgende herinneringsavond is op 14 februari aanstaande. 

Persoonlijke invulling uitvaart

“Yarden is er voor iedereen. Wij willen nabestaanden laten zien wat er allemaal mogelijk is rondom afscheid nemen en herinneren. Het is daarbij steeds belangrijk om aan te sluiten bij de uitvaartwensen van de verschillende generaties. De één kiest voor een traditionele uitvaart, de ander voor nieuwe vormen. Ook avondcrematies zijn mogelijk”, zo benadrukt een vertegenwoordiger van Yarden.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden