Yardenhuis van Heerlen beste crematorium

16 maart 2018
Waarderingsprijs voor 5e keer uitgereikt.
Prijswinnaar yardenhuis van Heerlen 2017

Uitvaartorganisatie Yarden reikte gisteravond voor de vijfde keer de Star Award uit aan het beste yardenhuis van Nederland. Het yardenhuis van Heerlen sleepte daarbij de hoofdprijs voor de 2e keer in de wacht. Alle Yarden-crematoria werden beoordeeld op thema’s als gastvrijheid, professionaliteit en samenwerking. Het yardenhuis van Brabant en yardenhuis van Venlo ontvingen respectievelijk de 2e en 3e prijs.

Topprestatie

Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging bij Yarden, bezocht de top 3 genomineerde locaties om te bepalen wie zich het beste yardenhuis van 2017 mag noemen. “Het bijzondere aan deze top 3 is dat ze allemaal de Star Award al eens hebben gewonnen. Dit zegt iets over de topprestatie die zij blijvend leveren. Het zit in ons DNA dat we de verwachtingen van klanten altijd willen overtreffen. Ons doel is om op dienstverlening dan ook minimaal een 9+ te scoren. Wij dragen zorg voor het best mogelijke afscheid voor iedereen, overal in het land. Deze 3 locaties excelleren daarin, daar ben ik ontzettend trots op”, aldus Sabrina Franken.

Werkplezier hoog in het vaandel

Het yardenhuis van Heerlen scoort uitzonderlijk goed op klanttevredenheid. Josianne Houben, locatiemanager van yardenhuis van Heerlen: “Dat we deze prijs voor de 2e keer winnen bevestigt het succes van de koers die we varen. Elke dag opnieuw willen we onze klanten de meest gastvrije ontvangst bieden, hen op professionele wijze een helpende hand bieden en meedenken over alle uitvaartwensen. Plezier in ons werk en een goede onderlinge samenwerking zijn daarbij ontzettend belangrijk."

Klanttevredenheid op 1

Het afgelopen kalenderjaar werden alle crematoria van Yarden beoordeeld op de thema’s die Yarden hoog in het vaandel heeft staan, waaronder klanttevredenheid, innovatie en samenwerking. In 2013 werd de uitvaartorganisatie onderscheiden met de Gouden Oor Erkenning, symbool voor het luisteren en handelen naar feedback van klanten en samenwerkingspartners. Mede door het inzetten van een interne kwaliteitsaudit als de Star Award waarborgt Yarden de dienstverlenende kwaliteiten op al haar locaties.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden