Yarden uitvaartlocaties worden 'yardenhuis'

3 mei 2018
Yarden doopt zijn crematoria en uitvaartcentra fasegewijs om tot 'yardenhuis'. De uitvaartlocaties krijgen hiermee een ruimere functie. In het yardenhuis zijn mensen welkom voor een persoonlijk afscheid, om te herinneren, lotgenoten te ontmoeten en lezingen of voorstellingen bij te wonen.
Feeling Environment yardenhuis Zevenberg Hoogeveen

Nieuwe naam, ruimere functie

Waarom een naamswijziging? Hiermee kiest Yarden voor een ruimere functie van de crematoria en uitvaartcentra. Het yardenhuis biedt bezoekers meer dan alleen een plek om afscheid te nemen van hun dierbare. In het yardenhuis brengen we mensen bij elkaar om samen te herinneren, bijvoorbeeld tijdens de Herinneringsweken, om lotgenoten te ontmoeten of om een mooie voorstelling bij te wonen die Yarden organiseert.

Welkom voor een bezoek aan een yardenhuis

Inmiddels zijn 16 yarden-crematoria en -uitvaartcentra omgedoopt tot yardenhuis. Zoals yardenhuis Zevenberg bij Hoogeveen, yardenhuis van Lelystad en yardenhuis van Rotterdam. U bent op deze locaties van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen.

Overzicht yardenhuizen

Feeling environment

De yardenhuizen zijn geheel ingericht volgens het zogenoemde Feeling Environment-concept. Hiermee wordt een harmonieuze sfeer gecreëerd. Kleuren, geuren, materialen, geluiden en beelden sluiten aan op de emoties die bezoekers ervaren.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden