Persberichten

Hieronder ziet u een overzicht van de meest recente persberichten die Yarden aan de media heeft gestuurd. Bent u journalist en wilt u onze persberichten ontvangen, neem dan contact op met persvoorlichting.

Yarden genomineerd voor de Franchise Trofee 2016

12 april 2016

Uitvaartorganisatie Yarden is genomineerd voor de Franchise Trofee 2016. De NFV Franchise Trofee is dé vakprijs voor franchiseformules.

Lees meer

Yarden neemt uitvaartverzekeringen NorthWest over

12 januari 2016

Almere, 12 januari 2016 - Uitvaartorganisatie Yarden heeft de portefeuille met uitvaartverzekeringen van NorthWest Uitvaartverzekeringen overgenomen. Op 31 december heeft De Nederlandsche Bank hiervoor toestemming verleend. NorthWest heeft haar uitvaartverzekeringsactiviteiten hiermee beëindigd. Het gaat om een totaal van ongeveer vijftigduizend uitvaartpolissen met een verzekerd bedrag van € 350 miljoen euro.

Lees meer

Oplevering uitvaartcentrum Amsterdam Zuidoost

Het ontwerp van Yarden Rouwcentrum Amsterdam-Zuidoost
23 november 2015

ALMERE - Het nieuwe multicultureel rouwcentrum van Yarden in Amsterdam-Zuidoost wordt volgens planning in de loop van 2019 opgeleverd.

Lees meer

Yarden wil dood en afscheid bespreekbaar maken

5 november 2015

Uitvaartorganisatie Yarden lanceert nieuwe campagne met Adelheid Roosen, om de dood bespreekbaar te maken en op te roepen tot het vastleggen van uitvaartwensen.

Lees meer

Nederlander ergert zich suf tijdens uitvaart

25 september 2015

De gemiddelde Nederlander (93%) is regelmatig geërgerd tijdens een uitvaart. Dat blijkt uit de Afscheidsmonitor van Uitvaartorganisatie Yarden. Het afgaan van een mobiele telefoon tijdens een uitvaartdienst is een van de grootste ergernissen (71%).

Lees meer

Afscheidsmonitor: uitvaart mag vrolijk en gezellig zijn

10 september 2015

Gezelligheid en vrolijkheid tijdens de uitvaart mag tegenwoordig. Dit blijkt uit de Afscheidsmonitor van uitvaartorganisatie Yarden. Was de uitvaart traditioneel een sober en ingetogen moment, nu is er voor 61% van de Nederlanders zeker ruimte voor een vrolijke noot.

Lees meer
Toon meer berichten

Informatie voor de pers

Yarden wil zo helder mogelijk inzicht geven in het bedrijf en zijn dienstverlening. Voor alle relevante media-informatie kunt u terecht op onze Perspagina.

Informatie voor de pers

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden