Yarden genomineerd voor de Franchise Trofee 2016

12 april 2016
Uitvaartorganisatie Yarden is genomineerd voor de Franchise Trofee 2016. De NFV Franchise Trofee is dé vakprijs voor franchiseformules.

Yarden is genomineerd voor de Franchise Trofee 2016. De NFV Franchise Trofee, een initiatief van de Nederlandse Franchise Vereniging, is dé vakprijs voor franchiseformules.

De Trofee wordt sinds 2004 ieder jaar uitgereikt en geeft erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid. De prijsuitreiking vindt plaats op dinsdag 24 mei door Hans de Boer, Voorzitter VNO-NCW tijdens het NFV Franchisediner op Landgoed Zonnestraal in Hilversum.

Genomineerden franchiseformules

De genomineerde franchiseformules zijn:

  1. HappyNurse: een snelgroeiende arbeidsbemiddelaar voor verzorgenden en verpleegkundigen én een thuiszorginstelling met vestigingen in heel Nederland.
  2. Used Products: is meer dan een tweedehands winkel. Inkoop - verkoop - terugkoop en inruil van bijna alle productgroepen van de tweedehands markt.
  3. Yarden: de uitvaartorganisatie die ondersteunt en inspireert bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie, want een goed afscheid helpt mensen verder.

Eerdere winnaars van de Franchise Trofee zijn onder andere Intratuin, Jumbo, Bruna, Bagels & Beans en Profile Tyrecenter.

Vakjury

Een vakjury beoordeelt de genomineerden op diverse criteria waaronder hun verdienmodel, de organisatie, de kwaliteit en kwantiteit van mensen en investeringen en de gerealiseerde groei. De winnaar van de NFV Franchise Trofee 2015 was Thomashuizen. De NFV Franchise Trofee wordt mede mogelijk gemaakt door ING.

Over Yarden

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 7 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt.

Meer informatie voor de pers


Informatie voor de pers

Yarden wil zo helder mogelijk inzicht geven in het bedrijf en zijn dienstverlening. Voor alle relevante media-informatie kunt u terecht op onze Perspagina.

Informatie voor de pers

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden