Yarden neemt uitvaartverzekeringen NorthWest over

12 januari 2016
Almere, 12 januari 2016 - Uitvaartorganisatie Yarden heeft de portefeuille met uitvaartverzekeringen van NorthWest Uitvaartverzekeringen overgenomen. Op 31 december heeft De Nederlandsche Bank hiervoor toestemming verleend. NorthWest heeft haar uitvaartverzekeringsactiviteiten hiermee beëindigd. Het gaat om een totaal van ongeveer vijftigduizend uitvaartpolissen met een verzekerd bedrag van € 350 miljoen euro.

Serge Evers, directeur Yarden Uitvaartverzekeringen: ‘De overname van deze verzekeringsportefeuille past uitstekend in de groeistrategie van Yarden. Door deze overname ontstaan schaalvoordelen en kan kwaliteitsverhoging en kostensynergie worden bereikt voor onze klanten. Voor NorthWest was de goede dienstverlening van Yarden op het gebied van uitvaartverzorging een belangrijke reden om voor Yarden te kiezen.’

Oud NorthWest-verzekerden profiteren van voordelen Vereniging Yarden

De dienstverlening en het ledenvoordeel van Yarden zijn nu ook beschikbaar voor NorthWest-klanten. Via Vereniging Yarden worden ook voorlichting en nazorg beschikbaar voor NorthWest-klanten. Verder verandert er niets voor de polishouders. De polis en verzekeringsvoorwaarden wijzigen niet.


Informatie voor de pers

Yarden wil zo helder mogelijk inzicht geven in het bedrijf en zijn dienstverlening. Voor alle relevante media-informatie kunt u terecht op onze Perspagina.

Informatie voor de pers

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden