"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

Yarden & Gooische Uitvaartverzorging

Yarden en de Gooische Uitvaartverzorging werken sinds 1 januari 2016 samen. De Gooische Uitvaartverzorging is bij de fusie als zelfstandige BV opgenomen binnen Yarden en draagt sindsdien de naam GUV & Yarden. Maar, ‘de Gooische’ blijft ‘de Gooische’.

Samenwerking

Sinds de fusie van beide partijen zijn de bij GUV aangesloten leden ook lid van Vereniging Yarden. Laat u een uitvaart uitvoeren door GUV, dan profiteert u ook van het ledenvoordeel van Yarden. Yarden heeft er hiermee een aantal prachtige uitvaartlocaties bij in Gooi- en Vechtstreek.

Uitvaartcentra

GUV & Yarden beschikt over 4 prachtige eigen uitvaartcentra in de regio: Den Hull in Hilversum, De Heemburgh in Bussum, Ringweg Dorrestein in Amersfoort en De Engenhof in Soest. Al onze uitvaartcentra beschikken over uitstekende parkeerfaciliteiten en zijn ook goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Kom gerust eens een kijkje nemen op onze locaties.

Uitvaartcentrum Den Hull
Uitvaartcentrum Den Hull staat ook bekend als “De Witte Hull” vanwege het witte gebouw. U vindt ons uitvaartcentrum aan de Utrechtseweg 11 in Hilversum. Welke ruimte past bij uw wensen? Onze medewerkers laten u graag de grote en kleine aula, de drie rouwkamers en de familiekamer zien.
Uitvaartcentrum De Heemburgh
Uitvaartcentrum De Heemburgh ligt in Het Spiegel (Graaf Wichmanlaan 28) in Bussum, één van de oudste villawijken van Nederland. De Heemburgh is een monumentaal pand. U vindt er 3 rouwkamers en een aula. Onze medewerkers doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt.

Gooische Uitvaartverzorging: 'Dicht bij u'

GUV is een vertrouwde naam in ’t Gooi, Amersfoort en omstreken. De fusie verandert daar niets aan. Als het gaat om het verzorgen van een uitvaart is ons motto ‘Dicht bij u’. Dit motto staat enerzijds voor het lokale karakter van onze organisatie, anderzijds voor de manier waarop wij onze cliënten begeleiden tijdens een moeilijke periode in hun leven.

Yarden & Gooische Uitvaartverzorging staat u graag terzijde bij het organiseren van een mooie uitvaart, op een warme en tegelijk professionele wijze. Daarbij laten we voldoende ruimte voor uw persoonlijke emoties, maar zijn we dichtbij op de momenten dat u ons nodig heeft.

Hotelovernachting voor uitvaartgasten

Een bijzondere extra service van de Gooische Uitvaartverzorging is korting op overnachtingen in Hotel Lapershoek, vlak bij ons uitvaartcentrum Den Hull in Hilversum. Dit is een prima oplossing voor familieleden die van ver moeten komen en die op de dag van de uitvaart graag zonder haast of filestress naar het uitvaartcentrum willen komen.

Familiekamer naast de rouwkamer

Wanneer u als gezin of naaste familie rustig afscheid wilt nemen, maar ook als u bijvoorbeeld veel bezoek verwacht, is onze familiekamer in Den Hull in Hilversum een goede optie. Dit is een naast de rouwkamer gelegen compleet ingerichte ‘woonkamer’ waar u zich op elk gewenst moment kunt terugtrekken. U kunt er ook buiten de normale openingstijden terecht, met uw eigen persoonlijke sleutel. Zo kunt u in alle rust dicht bij de overledene zijn, op de momenten dat dat ú uitkomt.

Een toespraak formuleren

In de emotionele tijd rond een overlijden is het vaak moeilijk om rustig, geordend na te denken. Zeker als u dit niet gewend bent, is het schrijven en uitspreken van een persoonlijk woord een hele opgave. Als u dit wenst, kunnen wij u helpen uw gedachten en gevoelens treffend te verwoorden. Degene die u hierbij helpt kan eventueel ook namens u of namens de familie de toespraak voordragen tijdens de plechtigheid.

Contact met Yarden & Gooische Uitvaartverzorging

Wilt u meer weten over onze dienstverlenging? Neem dan contact met ons op. U mag altijd even langskomen.

Uitvaartcentrum Den Hull
Utrechtseweg 11
1213 TK Hilversum
T: 035 624 2548
E: info@guv-uitvaart.nl

Historie Gooische UItvaartverzorging

GUV is al al 85 jaar actief in ’t Gooi, Amersfoort en omstreken. De Coöperatieve Vereniging Gooische Uitvaartverzorging u.a. werd opgericht in 1933, een tijd waarin diverse vergelijkbare uitvaartorganisaties het licht zagen. Dit vooral als reactie op de te commerciële, en voor de armen onbetaalbare, begrafenisondernemers.

1933-1940

In de beginjaren werd de meeste energie gestoken in het inrichten van de organisatie en opzetten van de dienstverlening: rayons, afdelingen, ledenraad, personeel, uitvaartcentrum, wagenpark en contacten met de begraafplaatsen. Het ledenaantal groeide gestaag.

1940 – 1945

Tijdens de Tweede Wereldoorlog had de Gooische Uitvaartverzorging de nodige moeite om haar leden een waardig afscheid te bezorgen. Met name in de Hongerwinter, waarin er veel slachtoffers te betreuren vielen, was er een groot gebrek aan alles.

Vanaf 1960

In de jaren 60 maakte de Gooische Uitvaartverzorging een grote bloei door. Het Depositofonds werd opgericht, het personeelsbestand groeide en zo ook het wagenpark. Toch werd en wordt altijd vastgehouden aan het motto uit 1933: ‘Het doode menschenlichaam is geen winstobject’.

2016

Met ingang van 1 januari 2016 is de GUV een samenwerking aangegaan met Yarden. Een samenwerking met voordelen voor beide partijen. De ‘Gooische’ blijft echter de ‘Gooische’, nu ingebed in het grotere geheel van Yarden. GUV blijft een kleinschalig bedrijf en de medewerkers blijven als vanouds hun werk uitvoeren op de vertrouwde betrokken en deskundige wijze. U kunt op ons rekenen!


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Contact met GUV

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Wij staan u graag te woord.

Neem contact met ons op