"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

Medewerkers

Elke dag halen onze medewerkers het beste uit zichzelf en streven ze ernaar om voor u het verschil te maken. Dat vraagt om teams met leden die in goede conditie zijn en hun talenten blijven inzetten.

Yardeniers maken het verschil

Waarom houden Yardeniers zo van hun werk, wat maakte veel indruk op hen en waar zijn ze trots op? Dat vertellen ze u in het filmpje hieronder.

Typisch Yarden, dat ben ik

Bij het programma 'Typisch Yarden, dat ben ik' ligt de focus op kwaliteitsverbetering binnen Yarden. En op houding, gedrag en uitstraling van medewerkers. De klanttevredenheidscijfers laten zien dat we al hoge kwaliteit leveren. Maar we willen het nog beter doen. We willen een 9+ organisatie zijn.

Meer informatie over dit progamma vindt u in de nieuwsbrieven hieronder:

Nieuwsbrief Typisch Yarden Juni

Management Development programma

Werken bij Yarden is werken aan de hoogst mogelijke kwaliteit. In oktober 2013 ging daarom het nieuwe Management Development programma in. Lees hieronder het artikel over ons programma.

Management Development Programma

'En zo draag ik bij aan een goed afscheid'

Een goed afscheid helpt je verder. Dat is de belofte aan onze klanten. Hoe maken we die waar? Hoe kunnen we zelf bijdragen aan een goed afscheid? Lees hieronder de ontroerende en mooie verhalen van medewerkers.

Verhalen medewerkers - En zo draag ik bij aan een goed afscheid

Werken bij Yarden

Wilt u ook elke dag het verschil maken door met betekenisvol werk de beste dienstverlening voor onze klanten te realiseren? Bij Yarden doen we er alles aan om een prettige werkgever te zijn en stimuleren we je om het beste uit jezelf te halen. We zijn ook niet voor niets verkozen tot Top Employer!

Overweegt u om in de uitvaartsector te werken en wilt u weten of u er geschikt voor bent? Doe dan nu de mensvaardigheidstest op werkenbijyarden.nl. Binnen een paar minuten heeft u een goed beeld van wat werken bij Yarden inhoudt.

Bekijk onze vacatures


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden