"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

Organisatie

Yarden wil medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving bieden, zodat ze met plezier en trots topprestaties kunnen leveren. Daarvoor is goede communicatie nodig tussen medewerkers en organisatie. We zijn trots op het resultaat in 2013.

Top Employer 2013

In maart 2013 ontving Yarden voor het eerst het keurmerk Top Employer. Alleen organisaties die aan de hoogste eisen voldoen op het gebied van personeelsbeleid krijgen dit keurmerk.

Kengetallen medewerkers Yarden 2013

Hoe zag de organisatie van Yarden er in 2013 uit?

Kengetallen

Aangenaam, 27 franchisenemers

We wilen altijd dichtbij zijn, voor al onze klanten. Daarom werken we sinds 2008 met franchisenemers. In 2013 kwam de teller op 27. De franchisenemers zorgen ervoor dat Yarden in het hele land vertegenwoordigd is. Lees hieronder het jaarverslag van Yarden Franchise.

Provisieverbod vanaf 1 januari 2013

Het provisieverbod voor financiële dienstverleners ging in Nederland op 1 januari 2013 in. Hierdoor worden kosten voor advies over en distributie van een verzekeringsproduct voortaan direct in rekening gebracht. Bekijk hieronder de vragen en antwoorden over het provisieverbod.

Veelgestelde vragen provisieverbod

Yarden Verzekeringen introduceerden een nieuw product, een nieuw facturatiesysteem en een nieuwe, gefaseerde gespreksmethode. Met aangepaste dienstverlening, zodat u uw uitvaartverzekering kunt afsluiten zoals u dat wilt.

Investeren in kwaliteit van werken

Ook in 2013 hebben we veel aandacht besteed aan de kwaliteit van werken. Bij Yarden Uitvaartverzorging liep bijvoorbeeld het programma ‘Typisch Yarden, dat ben ik’. En bij Yarden Verzekeringen 'De klant centraal'. Het draait bij ons om optimale betrokkenheid en uiterst persoonlijke dienstverlening.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden