"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

Vereniging in het Sociaal Jaarverslag

De Vereniging Yarden is van oudsher de drijvende kracht achter onze voorlichting. In 2013 is daar een aanvullende dienstverlening (door vrijwilligers) bijgekomen. De samenwerking tussen het bedrijf en de vereniging is intensiever geworden. Samen kunnen we nog meer betekenen voor onze 1 miljoen leden.

Yarden Symposium

Om de 2 jaar organiseert de vereniging een symposium. In 2013 was het uitverkochte symposium ‘Afscheid na een niet-natuurlijke dood’ een groot succes.

Hoe werkt het rouwproces na een niet-natuurlijke dood? Hoe benadert de NS nabestaanden en betrokkenen na bijvoorbeeld een ongeval of zelfdoding op het spoor? Kun je na de moord op je kind weer gelukkig worden? Dit is slechts een kleine greep uit de onderwerpen die op het symposium aan bod kwamen.

Kijk hier voor een sfeerimpressie van het symposium.

In 2017 is er een symposium met als onderwerp: Zelfdoding? Praat erover!

Verenigde krachten

Soms kun je het verschil maken door er belangeloos voor iemand te zijn. Daarom werkt Yarden sinds 2013 ook met dienstverlening door vrijwilligers. Deze bieden nabestaanden extra ondersteuning tijdens de moeilijke periode rondom het afscheid. Lees hieronder het artikel over onze 'Verenigde krachten' campagne.

Verenigde krachten

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden