"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

Vacatures

Yarden heeft regelmatig interessante vacatures, voor de vele uitvaartlocaties in heel Nederland of de Yarden Holding B.V. Op deze pagina staan de beschikbare vacatures.

Medewerker Restauratieve Dienst - Gouda

19 juli 2021

Voor onze locatie Yardenhuis Gouwestreek zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat om ons team te komen versterken. Iemand die horeca, gastgerichtheid en een optimale klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan.

Lees meer

Algemeen Assistent - Fluitenberg

16 juli 2021

Voor ons crematorium yardenhuis Zevenberg in Fluitenberg/Hoogeveen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gastgerichte Algemeen Assistent waarbij een perfecte dienstverlening naar de klant een tweede natuur is.

Lees meer

Medewerker Bedrijfsbureau District Oost - Hengelo

13 juli 2021

Voor Yarden Uitvaartzorg district Oost, met als standplaats Hengelo (Overijssel), zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot die door een excellente dienstverlening bijdraagt aan een goed afscheid.

Lees meer

Medewerker Restauratieve Dienst Beuningen

5 juli 2021

Voor onze locatie Yardenhuis van Beuningen zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat die horeca, gastgerichtheid en een optimale klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan om ons team te komen versterken.

Lees meer
Toon meer berichten


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden