"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

Vacatures

Yarden heeft regelmatig interessante vacatures, voor de vele uitvaartlocaties in heel Nederland of de Yarden Holding B.V. Op deze pagina staan de beschikbare vacatures.

Medewerker Restauratieve Dienst - Diepenveen

12 december 2019

Voor onze locatie Yardenhuis Steenbrugge in Diepenveen zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat die horeca, gastgerichtheid en een optimale klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan om ons team te komen versterken.

Lees meer

Algemeen assistent - Goutum

11 december 2019

Voor ons crematorium yardenhuis van Goutum in Goutum zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gastgerichte Algemeen Assistent waarbij een perfecte dienstverlening naar de klant een tweede natuur is.

Lees meer

Medewerker Restauratieve Dienst - Doetinchem

11 december 2019

Voor onze locatie yardenhuis Achterhoek te Doetinchem zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat die horeca, gastgerichtheid en een optimale klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan om ons team te komen versterken.

Lees meer

Uitvaartverzorger - Amsterdam en Alkmaar

6 december 2019

Voor Yarden Uitvaartzorg District West Nederland zijn wij op zoek naar een Uitvaartverzorger voor de standplaatsen Amsterdam en Alkmaar.

Lees meer

Medewerker Restauratieve Dienst - Ede

4 december 2019

Voor onze locatie Yardenhuis van Ede zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat die horeca, gastgerichtheid en een optimale klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan om ons team te komen versterken.

Lees meer

Uitvaartverzorger - regio Friesland

3 december 2019

Voor Yarden Uitvaartzorg District Noord Nederland zijn we op zoek naar een Uitvaartverzorger voor de regio Friesland (32 uur).

Lees meer
Toon meer berichten


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden