"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

Vacatures

Yarden heeft regelmatig interessante vacatures, voor de vele uitvaartlocaties in heel Nederland of de Yarden Holding B.V. Op deze pagina staan de beschikbare vacatures.

Locatiemanager - Ede (32 uur per week)

10 mei 2021

Voor ons crematorium in Ede zoeken wij een enthousiaste, operationeel en gastgericht ingestelde, gedreven Locatiemanager. In de regio Ede is Yarden Uitvaartverzorging sterk vertegenwoordigd. Dit impliceert dat van de nieuwe Locatiemanager veel wordt verwacht op het gebied van managementvaardigheden, ondernemerschap, dienstverlening en relatiebeheer.

Lees meer

Algemeen assistent - Rotterdam (30 uur per week)

10 mei 2021

Voor ons crematorium yardenhuis van Rotterdam in Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gastgerichte Algemeen Assistent waarbij een perfecte dienstverlening naar de klant een tweede natuur is.

Lees meer

Medewerker Restauratieve Dienst - Schiedam (10 uur per week)

10 mei 2021

Voor ons Uitvaartcentrum en Crematorium yardenhuis Beukenhof in Schiedam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven kandidaat die ons team komt versterken.

Lees meer

Algemeen assistent - Goutum

4 mei 2021

Voor ons crematorium yardenhuis van Goutum in Goutum zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gastgerichte Algemeen Assistent waarbij een perfecte dienstverlening naar de klant een tweede natuur is.

Lees meer

Administratief Medewerker - Almere (20 uur per week)

3 mei 2021

Voor crematorium Almere zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat om ons team te komen versterken.

Lees meer

Administratief medewerker Oosterhout (20 uur)

28 april 2021

Voor ons crematorium Yardenhuis van Brabant in Oosterhout zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die ons team komt versterken.

Lees meer
Toon meer berichten


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden