"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

Vacatures

Yarden heeft regelmatig interessante vacatures, voor de vele uitvaartlocaties in heel Nederland of de Yarden Holding B.V. Op deze pagina staan de beschikbare vacatures.

Medewerker Uitvaartcentrum - Haarlem (oproepkracht)

24 november 2020

Voor ons uitvaartcentrum in Haarlem zijn wij op zoek naar een gedreven en gastgerichte medewerker die gastvrijheid in een hoog vaandel heeft staan.

Lees meer

Medewerker Uitvaartcentrum yardenhuis Amsterdam-Zuidoost m/v

19 november 2020

Uitvaartorganisatie Yarden geeft mensen graag de ruimte een zo persoonlijk mogelijk afscheid te realiseren. Geen mens is hetzelfde, dus ook een afscheid hoeft dat niet te zijn. Daarom heeft Yarden een innovatief en multifunctioneel uitvaartcentrum in Amsterdam-Zuidoost gerealiseerd. Afscheidshuis Amsterdam-Zuidoost is een plek waar uitvaarten georganiseerd kunnen worden voor iedereen, ongeacht cultuur, religie of achtergrond.

Lees meer
Toon meer berichten


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden