"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

Vacatures

Yarden heeft regelmatig interessante vacatures, voor de vele uitvaartlocaties in heel Nederland of de Yarden Holding B.V. Op deze pagina staan de beschikbare vacatures.

Medewerker Restauratieve Dienst - Haarlem

20 januari 2022

Voor onze locatie Yarden Crematorium Haarlem zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat die horeca, gastgerichtheid en een optimale klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan om ons team te komen versterken.

Lees meer

Medewerker Restauratieve Dienst - Diepenveen

19 januari 2022

Voor onze locatie Yardenhuis Steenbrugge in Diepenveen zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat die horeca, gastgerichtheid en een optimale klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan om ons team te komen versterken.

Lees meer

Medewerker Uitvaartcentrum - Dronten

18 januari 2022

Voor ons uitvaartcentrum in Dronten zijn wij op zoek naar een gedreven en gastgerichte medewerker die gastvrijheid in een hoog vaandel heeft staan. De standplaats is Dronten maar je zult ook incidenteel worden ingezet in de uitvaartcentra in de omgeving, zoals Emmeloord en/of Epe.

Lees meer

Aulamedewerker - Den Haag

10 januari 2022

Voor ons crematorium yardenhuis Ockenburgh in Den Haag zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gastgerichte Aulamedewerker waarbij een perfecte dienstverlening naar de klant een tweede natuur is.

Lees meer

Medewerker Restauratieve Dienst - Den Haag (2x)

10 januari 2022

Voor onze locatie Yardenhuis Ockenburgh in Den Haag zijn wij op zoek naar twee enthousiaste kandidaten die horeca, gastgerichtheid en een optimale klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan om ons team te komen versterken.

Lees meer

Administratief Medewerker - Den Haag

10 januari 2022

Voor ons crematorium, yardenhuis Ockenburgh en Uitvaartcentrum Nieuw Eykenduynen in Den Haag zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die ons team komt versterken.

Lees meer

Algemeen assistent - Den Haag

10 januari 2022

Voor onze vestigingen in Den Haag zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gastgerichte kandidaat voor de functie van Algemeen Assistent waarbij een perfecte dienstverlening naar de klant een tweede natuur is.

Lees meer

Medewerker Restauratieve Dienst - Schiedam

4 januari 2022

Voor onze locatie Yardenhuis Beukenhof in Schiedam zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat die horeca, gastgerichtheid en een optimale klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan om ons team tijdens het zwangerschapsverlof van een collega te komen versterken.

Lees meer

Medewerker Restauratieve Dienst - Almere (15 uur)

4 januari 2022

Wij zijn voor ons crematorium in Almere op zoek naar een enthousiaste kandidaat die horeca, gastgerichtheid en een optimale klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan om ons team te komen versterken.

Lees meer

Algemeen assistent - Rotterdam

4 januari 2022

Wegens het vertrek van een collega zijn wij voor ons crematorium yardenhuis van Rotterdam in Rotterdam op zoek naar een enthousiaste, gastgerichte kandidaat voor de functie van Algemeen Assistent waarbij een perfecte dienstverlening naar de klant een tweede natuur is.

Lees meer

Algemeen assistent - Ede

4 januari 2022

Wegens het vertrek van een collega zijn wij voor ons crematorium yardenhuis van Ede in Ede op zoek naar een enthousiaste, gastgerichte kandidaat voor de functie van Algemeen Assistent waarbij een perfecte dienstverlening naar de klant een tweede natuur is.

Lees meer

Medewerker Uitvaartcentrum - Harlingen

4 januari 2022

Uitvaartorganisatie Yarden geeft mensen graag de ruimte een zo persoonlijk mogelijk afscheid te realiseren. Geen mens is hetzelfde, dus ook een afscheid hoeft dat niet te zijn. Ons uitvaartcentrum Herlinghe is een plek waar uitvaarten georganiseerd kunnen worden voor iedereen, ongeacht cultuur, religie of achtergrond.

Voor dit uitvaartcentrum zijn wij op zoek naar een gedreven en gastgerichte medewerker die service en dienstverlening in een hoog vaandel heeft staan.

Lees meer
Toon meer berichten


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden