"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

Vacatures

Op dit moment heeft Yarden de volgende vacatures:

Algemeen Assistent - Lelystad

9 augustus 2018

Voor ons crematorium yardenhuis van Lelystad zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gastgerichte Algemeen Assistent waarbij een perfecte dienstverlening naar de klant een tweede natuur is die in geval van nood ons team komt versterken.

Lees meer

Uitvaartmedewerker/Chauffeur 2x

7 augustus 2018

Voor Yarden Zorg & Vervoer met als standplaats Hengelo en Zwolle zijn wij op zoek naar 2 enthousiaste en gedreven collega’s die ons team komen versterken.

Lees meer

Online Beheerder (IT Online Specialist) - Almere

30 juli 2018

Er is een vacatures ontstaan voor de functie van Online Beheerder (IT Online Specialist) waarvoor wij een enthousiaste, spontane proactieve kandidaat zoeken die de voorhand neemt als het op veranderingen aan komt.

Lees meer

Franchise uitvaartondernemer

19 juli 2018

Uitvaartorganisatie Yarden zoekt in de werkgebieden Gelderland, Utrecht en Noord-Holland ambitieuze ondernemers die aan de slag willen als franchisenemer. Als franchisenemer ben je een ondernemende uitvaartverzorger en woonachtig in het werkgebied.

Lees meer
Toon meer berichten

Yarden Top Employer

Yarden heeft voor het 6e jaar op rij het certificaat Top Employer Nederland gekregen. Volgens het Top Employers Institute scoort Yarden met name goed op de programma's gericht op persoonlijke ontwikkeling van werknemers.

Meer over ons personeelsbeleid

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden