"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

Vacatures

Yarden heeft regelmatig interessante vacatures, voor de vele uitvaartlocaties in heel Nederland of de Yarden Holding B.V. Op dit moment zijn de volgende vacatures beschikbaar:

Algemeen Assistent te Oosterhout

14 februari 2019

Voor ons crematorium yardenhuis van Brabant zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gastgerichte Algemeen Assistent waarbij een perfecte dienstverlening naar de klant een tweede natuur is.

Lees meer

Medewerker Uitvaartcentrum - Ede (2x)

11 februari 2019

Voor ons uitvaartcentrum in ons crematorium yardenhuis van Ede zijn wij op zoek naar twee gedreven en gastgerichte medewerkers die gastvrijheid in een hoog vaandel hebben staan.

Lees meer

Administratief Medewerker m/v - Doetinchem

8 februari 2019

Voor ons crematorium Yardenhuis Achterhoek in Doetinchem zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die ons team gedurende een project komt versterken.

Lees meer

Franchise uitvaartondernemer

15 januari 2019

Uitvaartorganisatie Yarden zoekt in de werkgebieden Gelderland, Utrecht en Noord-Holland ambitieuze ondernemers die aan de slag willen als franchisenemer. Als franchisenemer ben je een ondernemende uitvaartverzorger en woonachtig in het werkgebied.

Lees meer
Toon meer berichten


Yarden Top Employer

Yarden heeft voor het 6e jaar op rij het certificaat Top Employer Nederland gekregen. Volgens het Top Employers Institute scoort Yarden met name goed op de programma's gericht op persoonlijke ontwikkeling van werknemers.

Meer over ons personeelsbeleid

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden