"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

Vacatures

Yarden heeft regelmatig interessante vacatures, voor de vele uitvaartlocaties in heel Nederland of de Yarden Holding B.V. Op deze pagina staan de beschikbare vacatures.

Medewerker Restauratieve Dienst - Doetinchem (15 uur)

14 oktober 2021

Voor ons Crematorium Slangenburg in Doetinchem zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven kandidaten die ons team komen versterken.

Lees meer

Medewerker Restauratieve Dienst - Goutum

8 oktober 2021

Voor onze locatie crematorium Yardenhuis van Goutum zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat die horeca, gastgerichtheid en een optimale klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan om ons team te komen versterken.

Lees meer

Medewerker Uitvaartcentrum - Haarlem

8 oktober 2021

Voor ons uitvaartcentrum in Haarlem zijn wij op zoek naar een gedreven en gastgerichte medewerker die gastvrijheid in een hoog vaandel heeft staan.

Lees meer

Medewerker Restauratieve Dienst - Oosterhout (20 uur per week)

6 oktober 2021

Voor ons Crematorium yardenhuis van Brabant in Oosterhout zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven kandidaten die ons team komen versterken.

Lees meer

Medewerker Restauratieve Dienst Meppel (oproepkracht)

6 oktober 2021

Voor onze locatie Yardenhuis Reestborgh in Meppel zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat die horeca, gastgerichtheid en een optimale klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan om ons team te komen versterken.

Lees meer

Medewerker Restauratieve Dienst Fluitenberg (oproepkracht)

6 oktober 2021

Voor onze locatie Yardenhuis Zevenberg in Fluitenberg zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat die horeca, gastgerichtheid en een optimale klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan om ons team te komen versterken.

Lees meer
Toon meer berichten


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden