"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

Vacatures

Yarden heeft regelmatig interessante vacatures, voor de vele uitvaartlocaties in heel Nederland of de Yarden Holding B.V. Op deze pagina staan de beschikbare vacatures.

Medewerker Uitvaartcentrum Kranenburg

10 september 2021

Uitvaartcentrum Kranenburg is gelegen in een parkachtige omgeving met als mede-gebruikers twee begraafplaatsen en een crematorium waarmee een uitstekende samenwerking bestaat. Het uitvaartcentrum is geopend in 2007 en een initiatief van de uitvaartbedrijven Yarden en Monuta. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven kandidaat voor gemiddeld 32 uur per week.

Lees meer

Medewerker Uitvaartcentrum Den Haag

9 september 2021

Uitvaartorganisatie Yarden geeft mensen graag de ruimte een zo persoonlijk mogelijk afscheid te realiseren. Geen mens is hetzelfde, dus ook een afscheid hoeft dat niet te zijn. Ons uitvaartcentrum Nieuw Eykenduynen in Den Haag is een plek waar uitvaarten georganiseerd kunnen worden voor iedereen, ongeacht cultuur, religie of achtergrond. Voor dit uitvaartcentrum zijn wij op zoek naar enkele gedreven en gastgerichte medewerkers die service en dienstverlening in een hoog vaandel hebben staan.

Lees meer

Algemeen Assistent - Lelystad

31 augustus 2021

Voor ons yardenhuis van Lelystad zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gastgerichte kandidaat voor de functie van Algemeen Assistent waarbij een perfecte dienstverlening naar de klant een tweede natuur is.

Lees meer

Uitvaartverzorger - regio Doetinchem, Arnhem, Ede (2x)

17 augustus 2021

Voor Yarden Uitvaartzorg District Oost Nederland zijn wij op zoek naar twee Uitvaartverzorgers voor de regio Doetinchem – Arnhem - Ede.

Lees meer
Toon meer berichten


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden