Gratis trendboek 'Troost'

In dit inspiratie- en trendboek brengen Yarden en Trendbureau Bakas in kaart welke rouwrituelen er bestaan in verschillende culturen. Ook komen de vele mogelijkheden van (persoonlijk) afscheid nemen aan bod. U kunt het boek gratis afhalen bij een locatie van Yarden bij u in de buurt.

Haal hier uw gratis exemplaar

De veranderende uitvaart

In het boek passeren vele vormen van uitvaart de revue. De mogelijkheden zijn tegenwoordig groot. Dat komt omdat er steeds meer mensen uit andere culturen in ons land leven, elk met hun eigen rituelen voor de uitvaart. En omdat we geen genoegen meer nemen met een standaard uitvaart. We beseffen steeds meer dat een afscheid ook een zekere lichtheid kan hebben. We vieren het leven van de overleden dierbare.

Trendboekje Troost van Yarden 2017

Afscheid in verschillende culturen

In dit boek laten wij u kennis maken met de verschillende rouwrituelen in ons land. Zodat u inspiratie kunt putten uit de vele manieren van afscheid nemen. In de afgelopen jaren is er veel veranderd. En het afscheid wordt steeds persoonlijker. Ook zet Yarden zich in voor nieuwe vormen van lijkbezorging, zoals resomeren.

Trendboek gratis afhalen

Haal het trendboek Troost - inspiratie & trends uit vele culturen om vorm geven aan afscheid van trendwatcher Adjiedj Bakas en Ron Bavelaar gratis bij een vestiging van Yarden bij u in de buurt.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Yarden uitvaartwinkel

Yarden uitvaartwinkel

In de Yarden uitvaartwinkel in Amstelveen kunt u vrijblijvend inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld urnen, assieraden en andere gedachtenisvormen, maar ook informatie over uitvaartmogelijkheden.

Over de Yarden uitvaartwinkel