“Gastvrij als onze moeder was, wilde ze ook


bij haar afscheid voor een goede catering zorgen”

“Gastvrij als onze moeder was, wilde ze ook


bij haar afscheid voor een goede catering zorgen”

Catering

Natuurlijk serveren we na een uitvaart nog steeds een koffietafel met cake. Maar er is tegenwoordig veel meer mogelijk. Bijvoorbeeld een buffet met tapas en rioja, een borrel met bitterballen of een high tea met zoete lekkernijen.

Een toost uitbrengen op het leven

Wij kunnen nagenoeg elk drankje voor u verzorgen. Van verschillende soorten koffie, thee en verse vruchtensappen, tot een borrel met desgewenst speciale wijnen en speciaalbieren. Zo kunt u de catering na de uitvaart geheel afstemmen op het moment van de dag en het gezelschap.

Menukaart

In onze menukaart vindt u een overzicht van de verschillende catering mogelijkheden voor de uitvaart. Van diverse dranken als koffie, thee en frisdranken tot alcoholische dranken als wijn, bier en gedistilleerd. En van broodjes of soep tot hartige hapjes en zoete lekkernijen.

Arrangementen

Kiest u voor een van onze cateringarrangementen, dan betaalt u een vast bedrag per persoon. Uw gasten kunnen dan onbeperkt genieten van hapjes en drankjes. In onze sfeervol ingerichte ruimtes kunnen we dit prima voor u verzorgen.

Lokale specialiteiten

Veel van onze locaties bieden daarnaast ook een arrangement met regionale specialiteiten. Heeft u speciale wensen? Een Limburgse koffietafel met vlaai of een Brabantse koffietafel met worstenbroodjes, Bossche bollen op de koffietafel? Alles is mogelijk. Graag vertellen we u over de mogelijkheden van onze catering. De uitvaartverzorger en medewerkers van onze uitvaartlocaties staan u graag te woord.

Kwaliteit en certificering

Yarden werkt met zorgvuldig geselecteerde leveranciers, om de kwaliteit van de door ons verstrekte producten te garanderen. Het is daarom ook niet toegestaan om eigen consumpties mee te brengen. Al onze medewerkers op locatie zijn getraind en gecertificeerd in de HCCP wet- en regelgeving en allergenenbeheer. Onze locaties worden hierop elk jaar getoetst, zowel intern als door een externe onafhankelijke partij.

Speciale dieetwensen?

Op al onze locaties bieden we verschillende mogelijkheden voor biologische hapjes of producten die vrij zijn van allergenen. Glutenvrij, geen varkensvlees of bezoekers met een notenallergie? We houden er graag rekening mee. Bespreek uw speciale dieetwensen voor de catering met uw uitvaartverzorger.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Rouwverwerking en nagedachtenis bij buitencolumbarium

Uitvaart regelen

Wanneer een dierbare overlijdt moet er al snel veel geregeld worden. Door de vele mogelijkheden kunt u de uitvaart persoonlijk maken. Wilt u weten wat erbij komt kijken om een uitvaart te regelen, of waar wij u mee kunnen helpen?

Lees meer