“Gastvrij als onze moeder was, wilde ze ook


bij haar afscheid voor een goede catering zorgen”

“Gastvrij als onze moeder was, wilde ze ook


bij haar afscheid voor een goede catering zorgen”

Catering

Natuurlijk serveren we na een uitvaart nog steeds koffie en cake. Maar er is tegenwoordig veel meer mogelijk. Bijvoorbeeld een tafel met tapas en rioja, een biertap met bitterballen of een buffet vol zoete lekkernijen.

Bijzondere wensen

We kunnen nagenoeg elk drankje voor u verzorgen. Van verschillende soorten koffie en thee tot verse vruchtensappen, speciale wijnen en bieren. Zo kunt u uw ontvangst geheel afstemmen op het moment van de dag en het gezelschap.

In onze menukaart vindt u een overzicht van de verschillende mogelijkheden uit ons assortiment. Veel van onze locaties bieden daarnaast ook een arrangement met regionale specialiteiten. Heeft u speciale wensen? Graag adviseren we u over de verschillende mogelijkheden van onze catering. De uitvaartverzorger of de medewerkers van onze uitvaartlocaties staan u hierover graag te woord.

Arrangementen

Kiest u voor een van onze cateringarrangementen, dan betaalt u een vast bedrag per persoon. Uw gasten kunnen dan onbeperkt genieten van hapjes en drankjes. In onze sfeervol ingerichte ruimtes kunnen we dit prima voor u verzorgen.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Rouwverwerking en nagedachtenis bij buitencolumbarium

Uitvaart regelen

Wanneer een dierbare overlijdt moet er al snel veel geregeld worden. Door de vele mogelijkheden kunt u de uitvaart persoonlijk maken. Wilt u weten wat erbij komt kijken om een uitvaart te regelen, of waar wij u mee kunnen helpen?

Lees meer