“Goed eten hoort bij een goed afscheid"

“Goed eten hoort bij een goed afscheid"

Catering

Bij een goed afscheid hoort goed eten. Uiteraard serveren we nog steeds een koffietafel met cake. Maar er is tegenwoordig zó veel meer mogelijk op het gebied van catering. Bijvoorbeeld luxe toast met heerlijke wijnen, een kaas- en worstplateau, een borrel met bitterballen. Daarnaast bieden we een uitgebreid taart arrangement of zoete lekkernijen. Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Magazine Eten & Drinken bij Yarden

Arrangementen

Wij zijn van alle markten thuis op het gebied van eten. Zo hebben wij een een uitgebreid magazine Eten & Drinken bij Yarden, waarvan u kunt kiezen wat u lekker vindt, maar ook verschillende arrangementen voor elke gelegenheid. Hieronder vindt u onze standaard cateringarrangementen. Veel van onze locaties bieden hiernaast ook een arrangement met regionale specialiteiten.

Catering assortiment

Na de plechtigheid uw gasten laten genieten van hapjes en drankjes? We bieden op al onze locaties een ruim catering assortiment:

Dranken

Lunch

Hartig

Zoet

Lokale specialiteiten

Veel van onze locaties bieden een catering arrangement met regionale specialiteiten. Heeft u speciale wensen? Een Limburgse koffietafel met vlaai of een Brabantse koffietafel met worstenbroodjes en Bossche bollen? Of oranjekoek uit Friesland? De uitvaartverzorgers en medewerkers van onze uitvaartlocaties vertellen u er graag meer over. Of kijk voor ideeën op Eten en Drinken bij Yarden.

Tarieven

Heeft u uw keuze gemaakt voor de catering? Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende tarieven. U kunt uw wensen aangeven en een ingevulde lijst bij uw uitvaartverzorger inleveren.

TARIEVEN ETEN EN DRINKEN


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Rouwverwerking en nagedachtenis bij buitencolumbarium

Uitvaart regelen

Wanneer een dierbare overlijdt moet er al snel veel geregeld worden. Door de vele mogelijkheden kunt u de uitvaart persoonlijk maken. Wilt u weten wat erbij komt kijken om een uitvaart te regelen, of waar wij u mee kunnen helpen?

Lees meer