“Goed eten hoort bij een goed afscheid"

“Goed eten hoort bij een goed afscheid"

Catering

Bij een goed afscheid hoort goed eten. Uiteraard serveren we nog steeds een koffietafel met cake. Maar er is tegenwoordig zó veel meer mogelijk op het gebied van catering. Bijvoorbeeld luxe toast met heerlijke wijnen, een kaas- en worstplateau, een borrel met bitterballen. Daarnaast bieden we een uitgebreid taart arrangement of zoete lekkernijen. Benieuwd naar alle mogelijkheden?

MAGAZINE ETEN & DRINKEN BIJ YARDEN

Catering assortiment

Na de plechtigheid uw gasten laten genieten van hapjes en drankjes? We bieden op al onze locaties een ruim cateringassortiment.

Denk aan een borrel, high tea, hapjes of bijvoorbeeld een lunch buffet. Veel van onze locaties bieden daarnaast ook arrangementen met regionale specialiteiten.

De cateringmedewerkers op al onze locaties helpen u graag met uw keuze voor hapjes, gerechten en dranken die goed passen bij de overledene en de uitvaart.

ETEN EN DRINKEn bij yardeN

Arrangementen

Wij zijn van alle markten thuis op het gebied van eten. Zo hebben wij een een uitgebreid magazine Eten & Drinken bij Yarden, waarvan u kunt kiezen wat u lekker vindt, maar ook verschillende arrangementen voor elke gelegenheid. Hieronder vindt u onze standaard cateringarrangementen. Veel van onze locaties bieden hiernaast ook een arrangement met regionale specialiteiten.

Catering arrangementen

Lokale specialiteiten

Veel van onze locaties bieden een catering arrangement met regionale specialiteiten. Heeft u speciale wensen? Een Limburgse koffietafel met vlaai of een Brabantse koffietafel met worstenbroodjes en Bossche bollen? Of oranjekoek uit Friesland? De uitvaartverzorgers en medewerkers van onze uitvaartlocaties vertellen u er graag meer over. Of kijk voor ideeën op Eten en Drinken bij Yarden.

Heeft u aanvullende wensen of vragen over onze uitvaartcatering, neem dan gerust contact met ons op.


Goed overleg met de uitvaartconsulent

Uitvaartlocatie in uw buurt

Via de locatiezoeker vindt een crematorium, begraafplaats of uitvaartcentrum van Yarden.

Rouwverwerking en nagedachtenis bij buitencolumbarium

Uitvaart regelen

Wanneer een dierbare overlijdt moet er al snel veel geregeld worden. Door de vele mogelijkheden kunt u de uitvaart persoonlijk maken. Wilt u weten wat erbij komt kijken om een uitvaart te regelen, of waar wij u mee kunnen helpen?

Lees meer