“Gastvrij als onze moeder was, wilde ze ook


bij haar afscheid voor een goede catering zorgen”

“Gastvrij als onze moeder was, wilde ze ook


bij haar afscheid voor een goede catering zorgen”

Receptie arrangement

Na de plechtigheid een koffietafel met broodjes of zoete lekkernijen? Dat is een optie, maar er zijn meer mogelijkheden voor de catering. Misschien kiest u voor een borrel, geserveerd met diverse warme en koude hapjes? Ook dat kan. Bekijk eens ons uitgebreide Receptie arrangement.

Prachtige wijnen en vers getapt bier

Bij het Receptie arrangement serveren we een keuze aan verschillende soorten rode en witte wijnen, waaronder een heerlijke Australische Semilion-Chardonnay of een prachtige Sauvignon Blanc uit Nieuw Zeeland. En wat dacht u van een Chileense Merlot van Santa Helena?

Onze bieren worden vers getapt door onze gastheren en gastvrouwen. Uiteraard hebben we ook een ruime keuze aan non-alcoholische dranken zoals frisdranken en vruchtensappen.

Ons Receptie arrangement

Bij het Receptie arrangement plaatsen we verschillende borrelknabbels en zoutjes op de tafels. Daarnaast serveren we een assortiment van warme en koude hapjes, zoals:

 • bourgondische bitterballen met mosterd
 • mini loempia's
 • mini kaassoufflés
 • vlammetjes
 • mini-frikandel of mini-saucijzen
 • kaasstengels
 • kaas en worst

Daarnaast hoort er ook een gezonde snackmix bij, met onder andere slices van komkommer, bleekselderij, wortel, gele en rode paprika en cherrytomaatjes. Geserveerd met verse hummus.

De kosten voor dit Receptie arrangement bedragen € 15,00 per persoon.

  Bijzondere wensen

  Yarden biedt een ruime keuze uit catering mogelijkheden en arrangementen. Van koffietafel tot high tea of lunch buffet. We kunnen aan bijna alle wensen voldoen. Heeft u speciale wensen of vragen over de mogelijkheden van catering na de uitvaart? Neem dan gerust contact met ons op.

  Bekijk ook onze andere culinaire arrangementen:


  Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

  Heeft u vragen?

  Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

  Veelgestelde vragen

  Rouwverwerking en nagedachtenis bij buitencolumbarium

  Uitvaart regelen

  Wanneer een dierbare overlijdt moet er al snel veel geregeld worden. Door de vele mogelijkheden kunt u de uitvaart persoonlijk maken. Wilt u weten wat erbij komt kijken om een uitvaart te regelen, of waar wij u mee kunnen helpen?

  Lees meer