Goodbyes® herinneringsbox

Het nieuwe concept Goodbyes® is een alternatief voor het traditionele condoleanceregister. Bezoekers van de plechtigheid kunnen in alle rust een mooie wens of herinnering schrijven op een kaartje en dit achterlaten in de herinneringsbox. Na de plechtigheid kunnen nabestaanden de duurzame box aanvullen met tastbare herinneringen aan de overledene.

Lange rijen, handen schudden en zoeken naar de juiste woorden: uit onderzoek van Yarden blijkt dat veel mensen het moment van condoleren tijdens een uitvaart als ongemakkelijk en soms lastig ervaren. Het kan best moeilijk zijn om tijdens dit moment je gevoelens te uiten en je hart te laten spreken. Daarnaast biedt het traditionele condoleanceregister weinig ruimte om gevoelens en medeleven te uiten. Daarom omarmt Yarden het nieuwe concept Goodbyes®, een mooi en modern alternatief voor het traditionele condoleanceregister.

Vrouw leest een boek over vaders

Goodbyes Box

Wat is Goodbyes®?

Goodbyes® bestaat uit een herinneringsbox met bijbehorende kaartjes die tijdens het condoleren op een rustige plek in de condoleanceruimte staat. Bezoekers hoeven niet meer in de rij te staan voor het condoleanceregister, maar kunnen in alle rust en anonimiteit een mooie wens of herinnering op de fraai vormgegeven kaartjes achterlaten. De kaartjes worden verzameld in de duurzame herinneringsbox voor nabestaanden. Voor hen is het heel fijn om deze box vol troostende herinneringen er thuis af en toe bij te pakken en de boodschappen nog eens rustig door te lezen.

Na de plechtigheid kunnen nabestaanden de duurzame box aanvullen met tastbare herinneringen aan het afscheid en persoonlijke spullen van hun overleden geliefde. De Goodbyes® herinneringsbox biedt nabestaanden een vaste plek om kostbare herinneringen voor lange tijd te bewaren.

Een goed afscheid helpt je verder

Yarden zet zich in voor dit mooie alternatief, om zo nabestaanden meer keuzes te geven voor een goed afscheid. Met de Goodbyes® herinneringsbox bieden we nabestaanden een alternatief voor een condoleanceregister, waarmee ze de mooie herinneringen aan hun overleden dierbaren kunnen koesteren, op hun eigen manier.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

U kunt met al uw vragen over afscheid bij ons terecht.

We zijn dagelijks open van 8.00 - 21.00 uur.

Bel gratis 0800 1292

Neem contact op

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur