“Gastvrij als onze moeder was, wilde ze ook


bij haar afscheid voor een goede catering zorgen”

“Gastvrij als onze moeder was, wilde ze ook


bij haar afscheid voor een goede catering zorgen”

Aankleding van de locatie

Bij Yarden kunt u in een persoonlijke sfeer afscheid nemen van uw dierbare. Daar hoort een persoonlijke ruimte bij. Daarom laten we u zo vrij mogelijk in de aankleding. Bijvoorbeeld door foto’s en bloemen neer te zetten, typerende kunst op te hangen en lievelingsmuziek te draaien in een ontvangstkamer. Zo creëert u uw eigen plek om afscheid te nemen.

Mogelijkheden

Er is heel veel mogelijk. Bij een aantal vestigingen kunt u de zaal bijvoorbeeld in een bepaalde kleur aankleden. U kunt zelfs een eigen thema voor de uitvaart kiezen. In dat geval veranderen we de ontvangstruimtes mee.

Feeling Environment

In onze crematoria en uitvaartcentra kunt u uw dierbare herdenken in ruimte met een warme sfeer, waar u zich ondanks alle emoties op uw gemak voelt. Bij een Feeling Environment krijgen alle ruimtes een sfeer die past bij de emoties tijdens een uitvaart. Lees meer


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Rouwverwerking en nagedachtenis bij buitencolumbarium

Uitvaart regelen

Wanneer een dierbare overlijdt moet er al snel veel geregeld worden. Door de vele mogelijkheden kunt u de uitvaart persoonlijk maken. Wilt u weten wat erbij komt kijken om een uitvaart te regelen, of waar wij u mee kunnen helpen?

Lees meer