"Zo fijn dat we konden terugvallen


op een uitvaartverzorger die echt met ons meedacht"

"Zo fijn dat we konden terugvallen


op een uitvaartverzorger die echt met ons meedacht"

Juridische Nabestaandenservice

Een overlijden is een ingrijpende, emotionele gebeurtenis, en na de uitvaart moet er in korte tijd veel geregeld worden. In zo’n situatie is het prettig dat u kunt terugvallen op een onafhankelijke jurist.

Samenwerking Yarden en ARAG

Yarden vindt het belangrijk om u en uw nabestaanden zoveel mogelijk te ontzorgen. Voor, tijdens en ná de uitvaart. Om u ook op juridisch vlak te kunnen bijstaan, werkt Yarden samen met ARAG: een van de grootste juridische dienstverleners van Nederland.

Wat kan een jurist voor u betekenen?

ARAG helpt u om de juridische zaken rondom een overlijden goed te regelen en conflicten zoveel mogelijk te voorkomen. Bijvoorbeeld door een testament op te stellen of uw huidige te controleren. In het testament legt u vast wat u wilt dat er na uw overlijden met de kinderen of uw bezittingen gebeurt. Krijgen uw nabestaanden onverhoopt toch een conflict naar aanleiding van een overlijden? Dan kunnen ze rekenen op een passend advies en deskundige begeleiding. Lees meer

Service voor leden van Yarden

Als verzekerde bij Yarden kunnen u en uw nabestaanden van deze service gebruikmaken tegen een gereduceerd tarief. Voor telefonisch juridisch advies betaalt u € 15 per jaar, in plaats van € 32,50.

Meer weten?

Bent u op dit moment verwikkeld in een conflict rondom een overlijden? Of wilt u weten wat ARAG voor u kan betekenen om conflicten te voorkomen? Neemt u dan contact op met ARAG Legal Services op telefoonnummer 033 434 2200. Of ga voor meer informatie naar de Juridische Nabestaandenservice van ARAG.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

U kunt met al uw vragen over afscheid bij ons terecht.

We zijn dagelijks open van 8.00 - 21.00 uur.

Bel gratis 0800 1292

Neem contact op

Rouwverwerking en nagedachtenis bij buitencolumbarium

Na de uitvaart

Na de uitvaart begint voor veel nabestaanden pas het rouwproces. Maar er moet ook nog het een en ander geregeld worden. Meer weten over wat u te wachten staat na de uitvaart, of waar wij u mee kunnen helpen?

Lees meer

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8:00 tot 21:00 uur
Bel mij terug08:00-21:00 (ma t/m zo)
Chat online08:00-21:00 (ma t/m zo)
WhatsApp met ons08:00-21:00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur