“Gastvrij als onze moeder was, wilde ze ook


bij haar afscheid voor een goede catering zorgen”

“Gastvrij als onze moeder was, wilde ze ook


bij haar afscheid voor een goede catering zorgen”

Vervoer tijdens de uitvaart

De rouwstoet is vaak het onuitgesproken begin van de plechtigheid. Het vervoer kan voor een onmiskenbaar persoonlijke beleving zorgen bij uitvaarten: van traditionele auto’s die met gedempte motor het grind oprijden, tot sierlijke koetsen die het dorp verlaten of een speciale rouwboot over de rivier. Daarom zorgen we ervoor dat het vervoer ook echt past bij de overledene.

Vervoer met een persoonlijk tintje

Onze uitvaartverzorger regelt graag het rouwvervoer voor u. Samen bekijken we wat er mogelijk is en wat het beste past bij de uitvaart. Als de overledene zijn of haar wensen al had uitgesproken, nemen we deze natuurlijk mee. Een klassieke rouwkoets, een boerenkar, een motor met een zijspan, een wandelende stoet met dragers: het kan allemaal.

De nabestaanden in de stoet

Traditioneel rijden de nabestaanden in volgauto’s achter de rouwauto aan. Maar er is ook plaats voor een bijrijder in de rouwauto. En als u uw dierbare met meerderen wilt begeleiden, kunt u ook kiezen voor een uitvaartbus.

Uit huis dragen

De overledene uit huis dragen is een mooi, eervol moment. Een erehaag en nabestaanden die helpen dragen, maken het extra bijzonder.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Rouwverwerking en nagedachtenis bij buitencolumbarium

Uitvaart regelen

Wanneer een dierbare overlijdt moet er al snel veel geregeld worden. Door de vele mogelijkheden kunt u de uitvaart persoonlijk maken. Wilt u weten wat erbij komt kijken om een uitvaart te regelen, of waar wij u mee kunnen helpen?

Lees meer