Heeft u vragen? Bel
Wij helpen u graag 088 927 3680

Uitvaart regelen in Almere

Zoekt u in de regio Almere een locatie voor een begrafenis of crematie? In de regio Almere heeft Yarden 2 mooie locaties waar u op een prettige manier afscheid kunt nemen. Onze uitvaartverzorgers leiden u graag rond.

Yarden Crematorium, Uitvaartcentrum en Begraafplaats Almere

Bij Yarden Crematorium, Uitvaartcentrum en Begraafplaats Almere vindt u alles onder 1 dak voor een complete uitvaart. Van opbaren en rouwbezoek tot een condoleance en uitvaartdienst, in een aangename omgeving. Bij ons staat rust centraal. Niet alleen de omgeving, ook onze medewerkers zorgen voor rust. We doen maar één ding tegelijk, om u de aandacht te kunnen geven die u verdient.

Uitvaartcentrum en Begraafplaats Almere Haven

In een rustige omgeving in Almere Haven ligt deze prachtige begraafplaats met een kleinschalig uitvaartcentrum. Het moderne, witte gebouw valt op tussen het vele groen en verrast door de pittoreske uitstraling. Vanuit de aula heeft u uitzicht over de begraafplaats en de omringende natuur. Een aangename plek voor een persoonlijk afscheid.

Uitvaartverzorgers in Almere

Hoe kunnen de uitvaartbegeleiders van Yarden in Almere u helpen bij de uitvaart? Wat wilt u zelf regelen en wat kunnen wij voor u doen? Onze ervaren uitvaartverzorgers helpen u bij het organiseren van een goed afscheid. Zij kennen de regio Almere goed en weten precies wat de mogelijkheden zijn voor een crematie of begrafenis in Almere en omgeving. Onze uitvaartbegeleiders ondersteunen u vanaf het overlijden tot na de uitvaart. Yarden helpt u bij een goed afscheid. Onze complete uitvaartverzorging houdt onder andere in:
  • Regelen van de uitvaartdienst
  • Verzorgen van het lichaam
  • Regelen van de bloemen
  • Verzamelen en controleren van de uitvaartmuziek
  • Regelen van het papierwerk voorafgaand en na afloop van de begrafenis of crematie
  • De wensen van de nabestaanden in praktijk brengen
  • Nazorg voor de nabestaanden.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers in Almere:

Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak kennis met uitvaartverzorger Remco Meijerink.

Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak kennis met uitvaartverzorger Remco Meijerink. Maak kennis
Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak kennis met uitvaartverzorger Trudy Brenninkmeijer.

Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak kennis met uitvaartverzorger Trudy Brenninkmeijer. Maak kennis
Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak een afspraak met uitvaartverzorger Joost Veenstra.

Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak een afspraak met uitvaartverzorger Joost Veenstra. Maak kennis
Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak kennis met uitvaartverzorger Marianne Ronday.

Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak kennis met uitvaartverzorger Marianne Ronday. Maak kennis
Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak een afspraak met uitvaartverzorger Marleen Sierhuis.

Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak een afspraak met uitvaartverzorger Marleen Sierhuis. Maak kennis

Kosten van een uitvaart in Almere

Wilt u weten wat een uitvaart in Almere ongeveer kost? Met de uitvaartkostencalculator van Yarden berekent u de kosten van een uitvaart op basis van uw wensen. Voor deze kosten kunt u een uitvaartverzekering afsluiten.

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

Met deze flexibele uitvaartverzekering van Yarden verzekert u zich voor een goed en waardig afscheid.

  • Ontvang geld, vergoeding via nota's of beide
  • Vrije keuze uitvaart (hoe, waar en door wie)
  • Kinderen tot 21 jaar gratis meeverzekerd

 

Wat kost een uitvaart?

Gebruik onze uitvaartcalculator om de uitvaartkosten en het gewenste verzekerde bedrag te berekenen. De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt.

Met de berekende uitvaartkosten heeft u een indicatie van welk verzekerd bedrag past bij uw wensen. Bij het afsluiten van de verzekering kunt u dit bedrag invoeren in stap 1. Klik op de knop verzekering afsluiten om uw aanvraag te starten.

Bereken mijn uitvaartkosten

Vereniging Yarden Almere

Welke steun kunnen de vrijwilligers van Vereniging Yarden u geven? Wilt u hulp bij het afscheid nemen van een dierbare? Of bij de voorbereiding op uw eigen overlijden? Onze vrijwilligers helpen u graag. Voor, tijdens en na de uitvaart. Vereniging Yarden organiseert ook verschillende activiteiten in Almere over dood, afscheid en verlies. Bijvoorbeeld lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen. Hiermee willen wij u helpen, ondersteunen en inspireren.

Activiteiten in de regio Almere:

feb 12

Leren leven met verliezen

Tijd 00:00 uur
Adres Espelerlaan 69a
8302 DC Emmeloord
Prijs Gratis
mrt 21

Nalatenschap toegelicht

Tijd 00:00 uur
Adres Randstad 21-08
1314 BL Almere
Prijs Gratis
feb 14

Valentijn: liefde is sterker dan dood

Tijd 00:00 uur
Adres Espelerlaan 69 A
8302 DC Emmeloord
Prijs Gratis
feb 14

Valentijn: liefde is sterker dan dood

Tijd 00:00 uur
Adres De Wissel 1
8254 AM Dronten
Prijs Gratis

Uw uitvaartwensen vastleggen

Wat zijn uw wensen voor uw eigen uitvaart? Wilt u begraven of gecremeerd worden? Heeft u daar al eens over nagedacht? Voor uw nabestaanden is het fijn om te weten wat uw laatste of uw uitvaartwensen zijn. Zodat zij uw uitvaart kunnen regelen zoals u dat wilt en met een gerust gevoel uw uitvaart kunnen regelen.

Uw wensen vastleggen

Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn om te weten wat uw laatste wensen zijn. Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Weet u bijvoorbeeld al of u begraven of gecremeerd wilt worden? Of u de rouwdienst in een uitvaartcentrum of kerk wilt houden? Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen?

Gratis hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op een van onze locaties: Begraafplaats en Crematorium Almere of Begraafplaats en Uitvaartcentrum Almere Haven.

Zelf uw wensen vastleggen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen. Vul vandaag nog online het uitvaartwensenformulier in.

Uitvaartwensen vastleggen

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Flevoland:

Uitvaartconsulent

Uitvaartconsulent Petra Hovestad

Uitvaartconsulent Maak kennis