Heeft u vragen? Bel
Wij helpen u graag 088 927 3610

Uitvaart regelen in Amersfoort

In Amersfoort en de directe omgeving zijn vele locaties en mogelijkheden om een goed en waardig afscheid mogelijk te maken. De uitvaartverzorgers van Yarden Amersfoort kennen ze allemaal en helpen u graag bij het regelen van de uitvaart.
Welke locatie zoekt u voor een uitvaart in Amersfoort en omgeving? De uitvaartverzorgers van Yarden helpen u graag bij uw keuze. Zij kennen alle uitvaartlocaties, begraafplaatsen en crematoria in de regio goed. In Hilversum en Bussum heeft Yarden zelf 3 prachtige locaties voor uw uitvaart: uitvaartcentrum Den Hull, uitvaartcentrum De Heemburgh en uitvaartcentrum en crematorium Daelwijck .

Crematorium Daelwijck in Utrecht

Aan de noordkant van de stad Utrecht, als onderdeel van een prachtig gedenkpark, ligt Crematorium Daelwijck. Het markante gebouw valt op door zijn bijzonder moderne en warme uitstraling. Het crematorium in Utrecht biedt veel verschillende mogelijkheden om een plechtigheid vorm te geven. Onze faciliteiten en centrale ligging in het land maken Daelwijck een aantrekkelijke uitvaartlocatie, die alle ruimte en gelegenheid biedt voor een persoonlijk en passend afscheid.

Gooische Uitvaartverzorging & Yarden in Bussum

Uitvaartcentrum De Heemburgh bevindt zich in ’t Spieghel: Graaf Wichmanlaan 28 in Bussum. De Heemburgh is een gastvrij uitvaartcentrum, gevestigd in een monumentaal pand daterend uit de dertiger jaren van de vorige eeuw.

Gooische Uitvaartverzorging & Yarden in Hilversum

Uitvaartcentrum Den Hull bevindt zich aan de Utrechtseweg 11 in Hilversum. Den Hull (bij velen bekend als ‘De Witte Hull') is een gastvrij uitvaartcentrum, gevestigd in een monumentaal pand, daterend uit het begin van de vorige eeuw.

Yardenhuis van Ede

Yardenhuis van Ede, voorheen Crematorium en uitvaartcentrum Slingerbos ligt in een natuurlijke omgeving – in het hart van de Gelderse Vallei - aan de noordkant van Ede. Vanuit de aula, maar ook vanuit de koffiekamer kijkt u uit op het bos. Samen met het huiselijke interieur wordt hierdoor een warm en bijzonder afscheid mogelijk.

Uitvaartverzorgers in Amersfoort

Wat moet u allemaal regelen als iemand overlijdt van wie u houdt? De ervaren uitvaartverzorgers van Yarden in Amersfoort weten het precies. Zij staan dag en nacht voor u klaar. En vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn voor een begrafenis of crematie in Amersfoort en omgeving. Samen met onze ervaren uitvaartbegeleiders overlegt u wat u zelf regelt en wat wij voor u kunnen doen:
  • De uitvaart regelen
  • Het lichaam verzorgen
  • Bloemen regelen
  • Muziek verzamelen en controleren
  • Regelen van het papierwerk voorafgaand en na afloop van de begrafenis of crematie
  • De wensen van de nabestaanden uitvoeren
  • Nazorg voor de nabestaanden

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers in Amersfoort e.o.

Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak kennis met uitvaartverzorger Remco Meijerink.

Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak kennis met uitvaartverzorger Remco Meijerink. Maak kennis
Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak kennis met uitvaartverzorger Trudy Brenninkmeijer.

Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak kennis met uitvaartverzorger Trudy Brenninkmeijer. Maak kennis
Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak een afspraak met uitvaartverzorger Joost Veenstra.

Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak een afspraak met uitvaartverzorger Joost Veenstra. Maak kennis
Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak kennis met uitvaartverzorger Marianne Ronday.

Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak kennis met uitvaartverzorger Marianne Ronday. Maak kennis
Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak kennis met uitvaartverzorger Heleen van der Kwaak

Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak kennis met uitvaartverzorger Heleen van der Kwaak Maak kennis

Kosten van een uitvaart in Amersfoort

Hoeveel kost een begrafenis of crematie in Amersfoort? Dat hangt mede af van uw wensen. Gebruik de uitvaartkostencalculator van Yarden om zelf de kosten te berekenen van een uitvaart op basis van uw wensen. Voor deze kosten kunt u een uitvaartverzekering afsluiten.

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

Met deze flexibele uitvaartverzekering van Yarden verzekert u zich voor een goed en waardig afscheid.

  • Ontvang geld, vergoeding via nota's of beide
  • Vrije keuze uitvaart (hoe, waar en door wie)
  • Kinderen tot 21 jaar gratis meeverzekerd

 

Wat kost een uitvaart?

Gebruik onze uitvaartcalculator om de uitvaartkosten en het gewenste verzekerde bedrag te berekenen. De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt.

Met de berekende uitvaartkosten heeft u een indicatie van welk verzekerd bedrag past bij uw wensen. Bij het afsluiten van de verzekering kunt u dit bedrag invoeren in stap 1. Klik op de knop verzekering afsluiten om uw aanvraag te starten.

Bereken mijn uitvaartkosten

Vereniging Yarden Amersfoort

Een goed afscheid helpt bij het rouwproces. Daarom staan de vrijwilligers van Vereniging Yarden voor u klaar. Wilt u graag eens met iemand praten over afscheid nemen of de dood? Of wilt u graag praktische hulp voor, tijdens of na de uitvaart? Onze vrijwilligers helpen u graag.

Vereniging Yarden organiseert ook allerlei activiteiten om de dood bespreekbaar te maken. Zoals lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen. U bent van harte welkom.

[[right column]]

Activiteiten in de regio Amersfoort

mrt 21

De dood komt steeds later | prof. Dr. Doeke Post

Tijd 00:00 uur
Adres Dominee Prinsweg 2
8161 CJ Epe
Prijs Gratis
feb 12

Leren leven met verliezen

Tijd 00:00 uur
Adres Espelerlaan 69a
8302 DC Emmeloord
Prijs Gratis
feb 14

Valentijn: liefde is sterker dan dood

Tijd 00:00 uur
Adres Espelerlaan 69 A
8302 DC Emmeloord
Prijs Gratis
feb 14

Valentijn: liefde is sterker dan dood

Tijd 00:00 uur
Adres De Wissel 1
8254 AM Dronten
Prijs Gratis

Uw uitvaartwensen vastleggen

Wat zijn uw wensen voor uw eigen uitvaart? Misschien heeft u wel eens nagedacht over uw eigen uitvaart. Weet u bijvoorbeeld al of u gecremeerd of begraven wilt worden? Voor uw nabestaanden is het fijn om te weten wat uw laatste wensen en uw uitvaartwensen zijn. Zodat zij uw uitvaart kunnen organiseren zoals u dat wilt. Leg uw belangrijkste uitvaartwensen daarom nu al vast.

Uw wensen vastleggen

Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn om te weten wat uw laatste wensen zijn. Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Kiest u voor een begrafenis of eenc rematie? Wordt de rouwdienst in een uitvaartcentrum of kerk gehouden? Van welke artiest wilt u graag muzieklaten horen?

Gratis hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op een van onze locaties.

Zelf uw wensen vastleggen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen. Vul vandaag nog online het uitvaartwensenformulier in.

Uitvaartwensen vastleggen

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Utrecht

Uitvaartconsulent

Uitvaartconsulent Lia van Overhagen

Uitvaartconsulent Maak kennis