Heeft u vragen? Bel
Wij helpen u graag 088 927 3571

Uitvaart regelen in Amsterdam

Wat zijn de mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart in de regio Amsterdam? Onze ervaren uitvaartverzorgers kennen de prachtige uitvaart- en opbaarlocaties en vertellen u er graag over. Zoekt u in de regio Amsterdam een locatie voor een begrafenis of crematie? Yarden helpt u graag. De Yarden Uitvaartwinkel Amstelveen aan de Amsterdamseweg is dagelijks open. U bent zonder afspraak welkom met al uw vragen over uitvaarten. Wilt u weten wat er mogelijk is tijdens een begrafenis of crematie? Hoe u een uitvaart persoonlijk maakt? Op welke manieren u afscheid kunt nemen? Wij vertellen het u graag.

Yardenhuis Amsterdam-Zuidoost

Yardenhuis Amsterdam-Zuidoost is het eerste multiculturele uitvaartcentrum van Amsterdam. Het is in aanbouw en opent in 2019.

Uitvaartverzorgers in Amsterdam

Wat wilt u zelf regelen voor de uitvaart van uw dierbare? Wat kunnen onze ervaren uitvaartverzorgers voor u doen? Zij kennen de regio Amsterdam goed. En weten precies wat er mogelijk is als u een begrafenis of crematie in Amsterdam of omgeving wilt. Onze uitvaartbegeleiders ondersteunen u vanaf het overlijden tot na de uitvaart. Yarden helpt u bij een goed afscheid. Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:
  • Regelen van de uitvaartdienst
  • Verzorgen van het lichaam
  • Regelen van de bloemen
  • Verzamelen en controleren van de uitvaartmuziek
  • Regelen van het papierwerk voorafgaand en na afloop van de begrafenis of crematie
  • De wensen van de nabestaanden in praktijk brengen
  • Nazorg voor de nabestaanden

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers in Amsterdam

Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak een afspraak met uitvaartverzorger Peter Adriaanse.

Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak een afspraak met uitvaartverzorger Peter Adriaanse. Maak kennis
Maak kennis met Annelies van der Goes. Onze ervaren en zorgzame uitvaartverzorger in de regio Haarlem-Amsterdam. Lees waarom zij uitvaartverzorger is geworden.

Maak kennis met Annelies van der Goes. Onze ervaren en zorgzame uitvaartverzorger in de regio Haarlem-Amsterdam. Lees waarom zij uitvaartverzorger is geworden. Maak kennis
Maak kennis met Jan Pieter van As. Onze ervaren en zorgzame uitvaartverzorger in de regio Amsterdam. Lees waarom hij uitvaartverzorger is geworden.

Maak kennis met Jan Pieter van As. Onze ervaren en zorgzame uitvaartverzorger in de regio Amsterdam. Lees waarom hij uitvaartverzorger is geworden. Maak kennis
Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak kennis met Ineke Kuhlman, uitvaartverzorger bij Yarden & Wouda.

Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak kennis met Ineke Kuhlman, uitvaartverzorger bij Yarden & Wouda. Maak kennis
Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak een afspraak met uitvaartverzorger Wilna Bolmer.

Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak een afspraak met uitvaartverzorger Wilna Bolmer. Maak kennis

Kosten van een uitvaart in Amsterdam

Wilt u weten wat een uitvaart in Amsterdam ongeveer kost? Met de uitvaartkostencalculator van Yarden berekent u de kosten van een uitvaart op basis van uw wensen. Voor deze kosten kunt u een uitvaartverzekering afsluiten.

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

Met deze flexibele uitvaartverzekering van Yarden verzekert u zich voor een goed en waardig afscheid.

  • Ontvang geld, vergoeding via nota's of beide
  • Vrije keuze uitvaart (hoe, waar en door wie)
  • Kinderen tot 21 jaar gratis meeverzekerd

 

Wat kost een uitvaart?

Gebruik onze uitvaartcalculator om de uitvaartkosten en het gewenste verzekerde bedrag te berekenen. De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt.

Met de berekende uitvaartkosten heeft u een indicatie van welk verzekerd bedrag past bij uw wensen. Bij het afsluiten van de verzekering kunt u dit bedrag invoeren in stap 1. Klik op de knop verzekering afsluiten om uw aanvraag te starten.

Bereken mijn uitvaartkosten

Vereniging Yarden Amsterdam

Wilt u hulp bij het verwerken van verlies? Of wilt u zich voorbereiden op het afscheid van een dierbare of op uw eigen dood? De vrijwilligers van Vereniging Yarden kunnen u hierbij helpen. Yarden vereniging organiseert ook allerlei activiteiten in over de dood, afscheid nemen en verliesverwerking. Zoals lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen.
[[right column]]

Activiteiten in de regio Amsterdam

Op dit moment zijn er geen activiteiten in deze regio.

Uw uitvaartwensen vastleggen

Waar wilt u zelf begraven of gecremeerd worden? Heeft u al eens nagedacht over uw eigen uitvaart? Voor uw nabestaanden is het fijn om te weten wat u wilt. Leg daarom uw laatste of uitvaartwensen vast. Zodat uw nabestaanden geen moeilijke beslissingen hoeven te nemen, maar met een gerust gevoel uw uitvaart kunnen regelen.

Uw wensen vastleggen

Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn om te weten wat uw laatste wensen zijn. Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Weet u bijvoorbeeld al of u begraven of gecremeerd wilt worden? Of u de rouwdienst in een uitvaartcentrum of kerk wilt houden? Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen?

Gratis hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op een van onze locaties:

Yarden Uitvaartcentrum Hoogoorddreef of Yarden Uitvaartwinkel Amstelveen.

Zelf uw wensen vastleggen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen. Vul vandaag nog online het uitvaartwensenformulier in.

Uitvaartwensen vastleggen

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Noord-Holland

Uitvaartconsulent

Uitvaartconsulent Rozana Nahar

Uitvaartconsulent Maak kennis
Uitvaartconsulent

Uitvaartconsulent Cees Demaret

Uitvaartconsulent Maak kennis