Heeft u vragen? Bel
Wij helpen u graag 088 927 3790

Uitvaart regelen in Apeldoorn

Een persoonlijke uitvaart helpt je verder in het rouwproces. De uitvaartmedewerkers van Yarden Apeldoorn inspireren wij u graag en kunnen u informeren over de vele uitvaartmogelijkheden in de regio Apeldoorn. In deze omgeving heeft Yarden 3 prachtige uitvaartlocaties: Yardenhuis Steenbrugge, Uitvaartcentrum Apeldoorn en Yarden begraafplaats Colmschate. Onze uitvaartmedewerkers leiden u er graag rond.

Yardenhuis Steenbrugge

Yardenhuis Steenbrugge, voorheen Crematorium, Uitvaartcentrum en Begraafplaats Steenbrugge, biedt alle uitvaartdiensten onder een dak: van de opbaring tot en met de crematie of begrafenis en eventuele asbestemming. Al onze ruimtes hebben een prettige, welkome uitstraling. De ligging in een landelijke omgeving in Diepenveen, vlak bij Deventer, maakt Steenbrugge tot een mooie plek om in alle rust afscheid te nemen en te herdenken.

Yarden Uitvaartcentrum Apeldoorn

Wilt u uw overleden dierbare opbaren in het uitvaartcentrum? U bent van harte welkom bij het Yarden Afscheidshuis Apeldoorn, een kleinschalige uitvaartlocatie met een huiselijke sfeer. Onze 24-uurs opbaarkamers zijn op elk moment van de dag toegankelijk, zodat u op elk gewenst tijdstip bij uw dierbare kunt zijn.

Yarden Begraafplaats Colmschate

In de karakteristieke dorpssfeer van Colmschate, dicht bij het dorpscentrum, ligt de kleine begraafplaats Yarden Colmschate. Een mooi veld omringd door hagen en oude bomen. Ook biedt Colmschate ruimte voor asbestemming, zoals urnengraven en een klein strooiveld.

Uitvaartverzorgers in Apeldoorn

Welke hulp heeft u nodig bij het regelen van een uitvaart? Onze ervaren uitvaartverzorgers vertellen u graag welke mogelijkheden er zijn voor een begrafenis of crematie in Apeldoorn en omgeving. U bepaalt samen met onze uitvaartbegeleiders hoe de uitvaart eruit komt te zien. Wat u zelf regelt en wat wij voor u doen. Zo helpt Yarden u bij een goed afscheid. Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:
  • Regelen van de uitvaartdienst
  • Verzorgen van het lichaam
  • Regelen van de bloemen
  • Verzamelen en controleren van de uitvaartmuziek
  • Regelen van het papierwerk voorafgaand en na afloop van de begrafenis of crematie
  • De wensen van de nabestaanden in praktijk brengen
  • Nazorg voor de nabestaanden.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers in Apeldoorn:

Maak kennis met Bjorn Koning ter Heege, als thanatopracteur werkzaam in het gebied Oost-Nederland. Waarom is hij thanatopracteur geworden en wat kan hij voor u betekenen?

Maak kennis met Bjorn Koning ter Heege, als thanatopracteur werkzaam in het gebied Oost-Nederland. Waarom is hij thanatopracteur geworden en wat kan hij voor u betekenen? Maak kennis
Maak kennis met Sandra Hoeve, als thanatopracteur werkzaam in het gebied Oost-Nederland. Waarom is zij thanatopracteur geworden en wat kan zij voor u betekenen?

Maak kennis met Sandra Hoeve, als thanatopracteur werkzaam in het gebied Oost-Nederland. Waarom is zij thanatopracteur geworden en wat kan zij voor u betekenen? Maak kennis
Maak kennis met Laura Haspel. Onze ervaren en zorgzame uitvaartverzorger in de regio Deventer. Lees waarom zij uitvaartverzorger is geworden.

Maak kennis met Laura Haspel. Onze ervaren en zorgzame uitvaartverzorger in de regio Deventer. Lees waarom zij uitvaartverzorger is geworden. Maak kennis
Uitvaart regelen? De uitvaartverzorgers van Yarden ondersteunen u. Maak kennis met uitvaartverzorger Annet van den Berg.

Uitvaart regelen? De uitvaartverzorgers van Yarden ondersteunen u. Maak kennis met uitvaartverzorger Annet van den Berg. Maak kennis
Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak een afspraak met uitvaartverzorger Jolanda van der Wal

Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak een afspraak met uitvaartverzorger Jolanda van der Wal Maak kennis

Kosten van een uitvaart in Apeldoorn

Wilt u weten wat een begrafenis of crematie in Apeldoorn ongeveer kost? Met de uitvaartkostencalculator van Yarden berekent u eenvoudig de kosten van een uitvaart op basis van uw wensen. Voor deze kosten kunt u een uitvaartverzekering afsluiten.

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

Met deze flexibele uitvaartverzekering van Yarden verzekert u zich voor een goed en waardig afscheid.

  • Ontvang geld, vergoeding via nota's of beide
  • Vrije keuze uitvaart (hoe, waar en door wie)
  • Kinderen tot 21 jaar gratis meeverzekerd

 

Wat kost een uitvaart?

Gebruik onze uitvaartcalculator om de uitvaartkosten en het gewenste verzekerde bedrag te berekenen. De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt.

Met de berekende uitvaartkosten heeft u een indicatie van welk verzekerd bedrag past bij uw wensen. Bij het afsluiten van de verzekering kunt u dit bedrag invoeren in stap 1. Klik op de knop verzekering afsluiten om uw aanvraag te starten.

Bereken mijn uitvaartkosten

Vereniging Yarden Apeldoorn

Yarden vindt afscheid, verlies en dood onderwerpen waar gewoon over gepraat moet kunnen worden. Daarom organiseert Vereniging Yarden verschillende activiteiten om de dood bespreekbaar te maken. Zoals lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen. Bekijk hieronder de agenda. De vrijwilligers van Vereniging Yarden helpen u ook graag. Voor, tijdens en na de uitvaart. Bijvoorbeeld bij de voorbereiding op het afscheid van een dierbare, of op uw eigen dood.

Activiteiten in de regio Apeldoorn:

mrt 21

De dood komt steeds later | prof. Dr. Doeke Post

Tijd 00:00 uur
Adres Dominee Prinsweg 2
8161 CJ Epe
Prijs Gratis

Uw uitvaartwensen vastleggen

Het kan lastig zijn om over uw eigen uitvaart na te denken. Maar misschien weet u al of u begraven of gecremeerd wilt worden. Of welke muziek tijdens uw uitvaart gespeeld mag worden. Leg uw uitvaartwensen vast. Voor uzelf én voor uw nabestaanden.

Uw wensen vastleggen

Als u er niet meer bent, is het voor uw familieleden fijn om te weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Zodat zij uw uitvaart kunnen regelen zoals u dat wilt. Denk daarom nu al na over uw uitvaartwensen en leg ze vast.

Gratis hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op een van onze locaties: Yardenhuis Steenbrugge, Uitvaartcentrum Apeldoorn, Yarden Begraafplaats Colmschate, Uitvaartcentrum Epe en Yardenhuis van Ede.

Zelf uw wensen vastleggen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen. Vul vandaag nog online het uitvaartwensenformulier in.

Uitvaartwensen vastleggen

Onze ervaren uitvaartconsulenten in Gelderland:

Uitvaartconsulent

Uitvaartconsulent Jan de Zwaan

Uitvaartconsulent Maak kennis