Heeft u vragen? Bel
Wij helpen u graag 088 927 3571

Uitvaart regelen in Zaandam

Bij Yarden Zaandam staan uw uitvaartwensen centraal. Wij adviseren u graag over de uitvaartmogelijkheden in de regio en de locaties voor opbaring in Zaandam, Amsterdam-Noord, Landsmeer en Oostzaan. Welke locatie spreekt u aan voor een crematie of begrafenis in de regio Zaandam? Wilt u een uitvaart in kleine kring, of juist heel groots? Welk budget heeft u? Uitvaartverzorger Ineke Kuhlman-Kraan van Yarden neemt alle tijd om naar uw wensen te luisteren. En vertelt u in alle rust graag wat er mogelijk is voor een uitvaart in Zaandam, Amsterdam Noord, Landsmeer en Oostzaan.

Yarden Crematorium Haarlem

Ten noorden van Haarlem vindt u Yarden Crematorium Haarlem. De lichte vertrekken en de warme inrichting zorgen ervoor dat u zich in onze vestiging snel op uw gemak voelt. Afscheidsplechtigheden vinden plaats in de kleine aula en de familiekamer. Grote ceremonies worden gehouden in de aula's van de 2 aangrenzende begraafplaatsen.

Uitvaartcentrum Kennemerland in Haarlem

Hier neemt u in een warm en huiselijke omgeving afscheid van uw dierbare. Onze (24-uurs) opbaarkamers zijn voorzien van een woonkamer zitgedeelte en een aparte kamer. Een comfortabele ruimte om afscheid te nemen geheel in eigen stijl.

Uitvaartverzorgers in Zaandam

Welke praktische zaken moet u regelen voor een uitvaart? Onze ervaren Uitvaartverzorger Ineke Kuhlman-Kraan weet het precies. U kunt haar 24 uur per dag bereiken. Samen met u regelt Ineke de begrafenis of crematie in de regio Zaandam. Op een rustige maar doortastende manier. Zodat het afscheid echt bij u en uw dierbare past.

Tijdens de uitvaart zorgt Ineke dat alles goed verloopt. Ze is steeds aanwezig, maar altijd op de achtergrond. Ook na de uitvaart staat zij voor u klaar. Ineke neemt contact met u op om te vragen hoe het gaat en of zij nog iets voor u kan doen. De totale uitvaartverzorging houdt in:

  • Regelen van de uitvaartplechtigheid
  • Verzorgen van het lichaam
  • Regelen van de bloemen
  • Verzamelen en controleren van de uitvaartmuziek
  • Regelen van het papierwerk voorafgaand en na afloop van de begrafenis of crematie
  • De wensen van de nabestaanden in praktijk brengen
  • Nazorg voor de nabestaanden.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers in regio Zaandam

Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak kennis met Ineke Kuhlman, uitvaartverzorger bij Yarden & Wouda.

Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak kennis met Ineke Kuhlman, uitvaartverzorger bij Yarden & Wouda. Maak kennis

Kosten van een uitvaart in Zaandam

Hoeveel kost een begrafenis of crematie in Zaandam, Amsterdam-Noord, Landsmeer of Oostzaan? Dat hangt mede af van uw wensen. Gebruik de uitvaartkostencalculator van Yarden om zelf de kosten te berekenen van een uitvaart op basis van uw wensen. Voor deze kosten kunt u een uitvaartverzekering afsluiten.

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

Met deze flexibele uitvaartverzekering van Yarden verzekert u zich voor een goed en waardig afscheid.

  • Ontvang geld, vergoeding via nota's of beide
  • Vrije keuze uitvaart (hoe, waar en door wie)
  • Kinderen tot 21 jaar gratis meeverzekerd

 

Wat kost een uitvaart?

Gebruik onze uitvaartcalculator om de uitvaartkosten en het gewenste verzekerde bedrag te berekenen. De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt.

Met de berekende uitvaartkosten heeft u een indicatie van welk verzekerd bedrag past bij uw wensen. Bij het afsluiten van de verzekering kunt u dit bedrag invoeren in stap 1. Klik op de knop verzekering afsluiten om uw aanvraag te starten.

Bereken mijn uitvaartkosten

Vereniging Yarden Zaandam

Een goed afscheid helpt bij het rouwproces. Daarom staan de vrijwilligers van Vereniging Yarden voor u klaar. Wilt u graag eens met iemand praten over afscheid nemen of de dood? Of wilt u graag praktische hulp voor, tijdens of na de uitvaart? Onze vrijwilligers helpen u graag.

Vereniging Yarden organiseert ook allerlei activiteiten om de dood bespreekbaar te maken. Zoals lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen. U bent van harte welkom.

Activiteiten in de regio Zaandam

Op dit moment zijn er geen activiteiten in deze regio.

Uw uitvaartwensen vastleggen

Wat zijn uw wensen voor uw eigen uitvaart? Misschien heeft u wel eens nagedacht over uw eigen uitvaart. Weet u bijvoorbeeld al of u gecremeerd of begraven wilt worden? Voor uw nabestaanden is het fijn om te weten wat uw laatste wensen en uw uitvaartwensen zijn. Zodat zij uw uitvaart kunnen organiseren zoals u dat wilt. Leg uw belangrijkste uitvaartwensen daarom nu al vast.

Uw wensen vastleggen

Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn om te weten wat uw laatste wensen zijn. Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Kiest u voor een begrafenis of eenc rematie? Wordt de rouwdienst in een uitvaartcentrum of kerk gehouden? Van welke artiest wilt u graag muzieklaten horen?

Gratis hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op een van onze locaties.

Zelf uw wensen vastleggen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen. Vul vandaag nog online het uitvaartwensenformulier in.

Uitvaartwensen vastleggen

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Noord-Holland

Uitvaartconsulent

Uitvaartconsulent Rozana Nahar

Uitvaartconsulent Maak kennis
Uitvaartconsulent

Uitvaartconsulent Cees Demaret

Uitvaartconsulent Maak kennis