“Gastvrij als onze moeder was, wilde ze ook


bij haar afscheid voor een goede catering zorgen”

“Gastvrij als onze moeder was, wilde ze ook


bij haar afscheid voor een goede catering zorgen”

Eten en drinken

Franse croissantjes, sushi of mooie biologische hapjes serveren na een condoleance of uitvaarplechtigheid? Het kan allemaal. En welke wijn past er nu het beste bij een visplateau? De cateringmedewerkers op al onze locaties helpen u graag met uw keuze voor hapjes, gerechten en dranken die goed passen bij de overledene en de uitvaart. Laat u inspireren over wat er allemaal mogelijk is. Een selectie van de mogelijkheden vindt u alvast in ons magazine Eten & Drinken.

BEKIJK ONS ETEN EN DRINKEN MAGAZINE

Aanpassingen vanwege het Coronavirus (COVID-19)

Uiteraard houden wij in onze horecagelegenheden rekening met de veiligheid en gezondheid van u en onze medewerkers. Wij verzoeken u vriendelijk de aangescherpte maatregelen op te volgen en begrip te hebben voor eventuele noodzakelijke aanpassingen in ons assortiment en onze serveerwijze.

Het laatste nieuws uit de keuken

Goed eten en drinken wordt steeds belangrijker bij een goed afscheid. Yarden biedt een ruime keuze uit culinaire mogelijkheden en arrangementen en we kunnen aan bijna alle wensen voldoen. Op zoek naar inspiratie? Lees onze laatste foodblogs.

Fryske lekkernijen

In Friesland zijn we over het algemeen makkelijk qua eten en drinken, behalve als het aankomt op de echte Fryske producten. Een foodblog over Friese lekkernijen.

Fryske lekkernijen

Kei lekker!

De koffietafel heeft zijn weg gevonden naar alle vormen van samenkomsten. Een foodblog over de koffietafel, met name de Brabantse en Limburgse.

Kei lekker!

Chocolade

Chocola of chocolade is geliefd over de hele wereld. Een foodblog over dit donkere goud waar veel mensen geen genoeg van kunnen krijgen.

Chocolade

Een toost uitbrengen op het leven

In de uitvaartbranche is een duidelijke verandering te zien. Het afscheid wordt verder gepersonaliseerd en steeds vaker zien we dat, terwijl we stilstaan bij de dood van een dierbare, ook juist het leven wordt gevierd. Het is dan ook geen uitzondering meer dat er bij een condoleance of uitvaartplechtigheid een toost wordt uitgebracht op het leven.

Proosten op het leven

Bij Yarden serveren we met plezier elk drankje voor u. Van verschillende soorten koffie, thee en frisdranken tot verse vruchtensappen, fruitwater en smoothies. Ook een borrel met mooie wijnen, speciaalbieren of zomerse cocktails is mogelijk. Zo kunt u de catering na de uitvaart geheel afstemmen op het moment van de dag en het gezelschap..

Bekijk ons magazine Eten & Drinken voor inspiratie!

Steeds vaker is het de wens om het leven te vieren, samen te zijn en verdriet met elkaar te delen, onder het genot van een vers getapt pilsje.

Wijn als nieuw 'bakkie troost'

Hoewel een kopje koffie nog steeds het meest geschonken wordt, is wijn in opkomst als 'bakkie troost'. Welke wijn past nu bij welk gerecht. We helpen graag met goede wijn en spijs-combinaties.

Lees meer

Alcoholvrij, een goed alternatief!

We maken steeds bewustere keuzes als het gaat om eten en drinken. Ook alcoholvrije drankjes winnen aan populariteit. Alcoholvrije bieren, wijnnen of cocktails op een uitvaart?

Lees meer

Toosten met smoothies

Een gezonde toost? Dat is ook mogelijk bij Yarden. We hebben heerlijke smoothies van groenten en fruit. Een energie-opwekkende smoothie of fruitige cocktailsmoothie? Alles kan!

Lees meer

Heeft u hier wel eens aan gedacht?

Op al onze locaties bieden we ook verschillende mogelijkheden voor biologische hapjes of producten die vrij zijn van allergenen. Glutenvrij, bezoekers met een notenallergie, of geen varkensvlees? We houden er graag rekening mee. Bespreek uw speciale dieet- of religieuze wensen met uw uitvaartverzorger.

Oesters

Oesters en champagne, het is een heerlijke combinatie en wordt vaak ingezet bij speciale gelegenheden. Dus waarom niet bij een uitvaart? Oesters zijn er in allerlei vormen en maten en ze zijn bovendien heel gezond!

Sushi

Sushi is niet meer weg te denken uit onze eetcultuur en steeds vaker is er vraag naar deze delicatesse bij een uitvaart. Soms omdat dit het 'lievelingseten' was van een dierbare, soms gewoon omdat het lekker is!

Cocktails

Cocktails - of de alcoholvrije variant Mocktail - worden vaak gedronken bij feestelijke gebeurtenissen. Maar we zien steeds vaker dat er voor een uitvaart wordt gekozen voor een speciale mixdrank.

Catering bestellen

Bij Yarden besteden we veel aandacht aan eten en drinken bij een afscheid. Deze pagina en ons magazine Eten & Drinken geven u een beeld van de verschillende cateringmogelijkheden bij Yarden. Ter inspiratie. Want er is nog veel meer mogelijk. Ook lokale specialiteiten behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden, bij de nazit van een uitvaart. Bekijk ons standaard assortiment en onze arrangementen, of vraag uw uitvaartverzorger naar de mogelijkheden.

ZOEK UITVAARTVERZORGER OF UITVAARTLOCATIE

Arrangementen

We bieden een aantal standaard cateringarrangementen, zoals een soep-, brood- of taartarrangement. Daarnaast bieden veel van onze locaties ook een arrangement met regionale specialiteiten, zoals een koffietafel met worstenbroodjes, passend bij een Brabantse uitvaart.

Catering arrangementen

Uitgebreid assortiment

Op al onze locaties bieden we een uitgebreid assortiment, van Limburgse vlaai tot biologische hapjes en sapjes en van fruitwater tot prosecco. Kiest u voor hartig of zoet en welke dranken serveren wij?

Bekijk het assortiment