"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uw uitvaartwensen

Begraven of cremeren? Koffie met cake of bier met bitterballen? Het Ave Maria of een nummer van Bløf? Weet u wat uw uitvaartwensen zijn? Praat er over met de mensen om u heen. Of leg ze vast voor later. Zo kennen uw dierbaren uw persoonlijke wensen voor de uitvaart, dat biedt rust.

Leg uw uitvaartwensen online vast

Uitvaartwensen vastleggen

Leg uw uitvaartwensen vandaag nog vast. Vul uw uitvaartwensen online in op ons uitvaartwensenformulier. Als u klaart bent, verstuurt u het ingevulde formulier met uw wensen naar uw eigen e-mailadres. U ontvangt dan uw persoonlijke uitvaartwensen in uw mail.

Informeer uw omgeving dat u uw uitvaartwensen heeft vastgelegd. Dat kan door de e-mail door te sturen naar bijvoorbeeld uw naaste familieleden of degene waarvan u verwacht dat hij of zij uw uitvaart later gaat regelen.

Bewaar "Mijn uitvaartwensen" bij uw belangrijke papieren of zorg ervoor dat het digitaal beschikbaar is voor degene die het moeten hebben als het nodig is. Zodat zij het afscheid kunnen regelen zoals u dat wenst.

Inspiratie voor uw uitvaart

Er moet veel worden besproken en geregeld voor de uitvaart. Onze ervaring leert dat nabestaanden het vaak moeilijk vinden om keuzes te maken. Vooral als zij niet weten wat de uitvaartwensen van hun overleden dierbare zijn. Welke uitvaartmuziek moet er gedraaid worden? Wel of geen sprekers? Het zijn zaken waar u vooraf over na kunt denken. En die u op papier kunt zetten.

Inspiratie voor uw uitvaart vindt u ook op onze blog. Of op onze speciale pagina met inspirerende uitvaarten.

Wij kunnen u dit bieden omdat Yarden een vereniging is. Een vereniging met bijna 1 miljoen leden! Yarden maakt de dood bespreekbaar. Dat is onze taak als afscheidsspecialist.


Chat Pratenoververlies.nl

Elke dag van 16.00-22.00 uur

CHAT PRATEN OVER VERLIES

We zoeken nog enthousiaste vrijwilligers

WORD VRIJWILLIGER