"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uw uitvaartwensen

Begraven of cremeren? Koffie met cake of bier met bitterballen? Het Ave Maria of een nummer van Bløf? Weet u wat uw uitvaartwensen zijn? Praat er over met de mensen om u heen. Of leg ze vast voor later. Zo kennen uw dierbaren uw persoonlijke wensen voor de uitvaart, dat biedt rust.

Leg uw uitvaartwensen online vast

Uitvaartwensen bespreken

Wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan eens de inspiratiefolder 'Wat wil ik eigenlijk zelf?’. Heeft u liever hulp bij het nadenken over uw uitvaartwensen? Een uitvaartconsulent van Yarden helpt u persoonlijk op weg. Een gratis uitvaartconsulent is iemand die praat over het overlijden, de uitvaart. Zij helpen met het vastleggen van de uitvaartwensen en beantwoorden vragen die u heeft. Onze consulenten geven geen advies over uitvaartverzekeringen.

Afspraakformulier uitvaartconsulent

Onze uitvaartconsulenten komen bij u thuis. Wanneer het u uitkomt. Zonder verplichtingen of kosten. Als u dat wenst, kan het gesprek ook plaatsvinden bij Yarden bij u in de buurt. Dit kan een uitvaartcentrum of crematorium zijn. Hier krijgt u gelijk een indruk van de mogelijkheden.

Uitvaartwensen vastleggen

Leg uw uitvaartwensen vandaag nog vast. Dat kan ook zonder hulp van een uitvaartconsulent van Yarden. Vul uw uitvaartwensen online in op ons uitvaartwensenformulier. Als u klaart bent, verstuurt u het ingevulde formulier met uw wensen naar uw eigen e-mailadres. U ontvangt dan uw persoonlijke uitvaartwensen in uw mail.

Informeer uw omgeving dat u uw uitvaartwensen heeft vastgelegd. Dat kan door de e-mail door te sturen naar bijvoorbeeld uw naaste familieleden of degene waarvan u verwacht dat hij of zij uw uitvaart later gaat regelen.

Bewaar "Mijn uitvaartwensen" bij uw belangrijke papieren of zorg ervoor dat het digitaal beschikbaar is voor degene die het moeten hebben als het nodig is. Zodat zij het afscheid kunnen regelen zoals u dat wenst.

Inspiratie voor uw uitvaart

Er moet veel worden besproken en geregeld voor de uitvaart. Onze ervaring leert dat nabestaanden het vaak moeilijk vinden om keuzes te maken. Vooral als zij niet weten wat de uitvaartwensen van hun overleden dierbare zijn. Welke uitvaartmuziek moet er gedraaid worden? Wel of geen sprekers? Het zijn zaken waar u vooraf over na kunt denken. En die u op papier kunt zetten.

De inspiratiefolder 'Wat wil ik eigenlijk zelf?' helpt u bij het nadenken over uw eigen uitvaatwensen. Inspiratie voor uw uitvaart vindt u ook op onze blog. Of op onze speciale pagina met inspirerende uitvaarten.

Wij kunnen u dit bieden omdat Yarden een vereniging is. Een vereniging met bijna 1 miljoen leden! Yarden maakt de dood bespreekbaar. Dat is onze taak als afscheidsspecialist.


Goed overleg met de uitvaartconsulent

Afspraak met uitvaartconsulent

Gratis advies over wat er mogelijk is rond uw afscheid, of hulp nodig bij het opstellen van uw uitvaartwensen? Onze uitvaartconsulenten helpen u graag.

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een uitvaartconsulent bij u in de buurt.

Maak een afspraak