"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartconsulent Akkie Lindeboom

In een persoonlijk gesprek al uw wensen benoemd en beschreven.
Afspraak maken met Uitvaartconsulent Akkie Lindeboom?
K 0800 1292 0800 1292

Akkie is al heel lang uitvaartconsulente in Friesland en heeft dus ook erg veel ervaring. Niets is haar te gek. Ze zit vol ideeën en kan u ongetwijfeld inspireren. Ook kan ze heel goed luisteren naar wat u echt belangrijk vindt. Samen met haar kunt u praten over uw persoonlijke wensen en ze kan u informeren over de mogelijkheden. Akkie is professioneel en objectief. Het gaat in het gesprek echt om wat u wilt.

Akkie komt gewoon bij u thuis als u dat wilt om in de vertrouwde omgeving van uw huis over dit onderwerp te praten. Samen kunt u uw wensen op papier zetten en eventueel digitaliseren. Zo zijn uw uitvaartideeën later makkelijk vindbaar voor nabestaanden.

Op een betekenisvolle manier afscheid nemen helpt uw nabestaanden verder in het rouwproces. Het is dus goed om te weten wat er allemaal mogelijk is. Onze uitvaartconsulenten begrijpen dat een persoonlijke uitvaart een kwestie van goede voorlichting is. En die geven ze graag en kosteloos bij u thuis.

Neem nu contact op en vraag een persoonlijk gesprek aan met Akkie.

Maak een afspraak


Goed overleg met de uitvaartconsulent

Uitvaartconsulent in uw buurt

Onze uitvaartconsulenten zijn ook actief in uw regio en komen graag bij u langs.

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

De vrijwilligers van Vereniging Yarden zetten zich met hart en ziel in om mensen voor, tijdens en na de uitvaart te steunen. Meer weten over onze vereniging of zelf vrijwilliger worden?

Lees meer