"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartconsulent Anja Vriezen

Geluk voor mij is niet de glimlach op mijn gezicht, maar de rust in mijn hoofd.

Afspraak maken met Uitvaartconsulent Anja Vriezen?

Anja begrijpt dat een unieke uitvaart een kwestie van goede voorlichting is. En die geeft ze graag. Ze kan goed luisteren en is zorgvuldig. Als uitvaartconsulente in Gelderland heeft ze veel ervaring en weet ze goed wat er allemaal mogelijk is op het gebied van afscheid. U kunt geheel vrijblijvend en kosteloos een persoonlijk gesprek met haar aanvragen.

Samen met Anja kunt u uw wensen verder uitdenken en op een rijtje zetten. U kunt dit op papier zetten en digitaliseren, zodat uw nabestaanden het later makkelijk terug kunnen vinden. Voor hen is het uitvoeren van uw wensen een eerste stap in het verwerken van het verdriet. Door uw ideeën nu op te schrijven, bent u er op dat moment ook een beetje voor ze.

Op een betekenisvolle manier afscheid nemen helpt uw nabestaanden verder in het rouwproces. Het is dus goed om te weten wat er allemaal mogelijk is. Onze uitvaartconsulenten begrijpen dat een persoonlijke uitvaart een kwestie van goede voorlichting is. En die geven ze graag en kosteloos bij u thuis.

Neem nu contact op en vraag een persoonlijk gesprek aan met Anja.

Maak een afspraak


Goed overleg met de uitvaartconsulent

Uitvaartconsulent in uw buurt

Onze uitvaartconsulenten zijn ook actief in uw regio en komen graag bij u langs.

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

De vrijwilligers van Vereniging Yarden zetten zich met hart en ziel in om mensen voor, tijdens en na de uitvaart te steunen. Meer weten over onze vereniging of zelf vrijwilliger worden?

Lees meer