"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartconsulent Cees Demaret

Een gesprek over uw uitvaartwensen is zo individueel als het leven zelf.
Afspraak maken met Uitvaartconsulent Cees Demaret ?
K 0800 1292 0800 1292

Elke uitvaart is anders. De een wil zijn afscheid uitbundig en omringt door honderden mensen, de ander juist liever rustig in besloten, liefdevolle kring. Er zijn zoveel mogelijkheden als er mensen zijn. Cees kan u inspireren om de uitvaart persoonlijk en passend te maken. Hiervoor volg hij niet de gebaande paden, maar kijkt hij elke keer weer naar wat past bij u en de nabestaanden.

Cees is uitvaartconsulent in de regio Noord-Holland. Hij kan u in een persoonlijk gesprek bij u thuis of over de telefoon informatie geven over de verschillende uitvaartmogelijkheden. Hij kan u ook helpen om uw wensen op een rij te zetten. Hij is er voor grote vragen, bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden of over wie de uitvaart mag regelen. Maar ook voor kleinere en soms net zo belangrijke vragen. Cees kan u uitleggen hoe u uw uitvaartwensen makkelijke en vrijblijvend vast kan leggen en u hier eventueel bij helpen.

Op een betekenisvolle manier afscheid nemen helpt uw nabestaanden verder in het rouwproces. Het is dus goed om te weten wat er allemaal mogelijk is. Onze uitvaartconsulenten begrijpen dat een persoonlijke uitvaart een kwestie van goede voorlichting is. En die geven ze graag en kosteloos bij u thuis.

Neem nu contact op en vraag een persoonlijk gesprek aan met Cees.

Maak een afspraak


Goed overleg met de uitvaartconsulent

Uitvaartconsulent in uw buurt

Onze uitvaartconsulenten zijn ook actief in uw regio en komen graag bij u langs.

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

De vrijwilligers van Vereniging Yarden zetten zich met hart en ziel in om mensen voor, tijdens en na de uitvaart te steunen. Meer weten over onze vereniging of zelf vrijwilliger worden?

Lees meer