"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartconsulent Harm Tolner

Ik help graag anderen.
Afspraak maken met Uitvaartconsulent Harm Tolner?
K 0800 1292 0800 1292

Woont u in Noord-Brabant en wilt u een keer praten over u eigen uitvaart of die van een dierbare? Dat kan met Harm, deze betrokken vrijwilliger is uitvaartconsulent voor Yarden in deze regio. U kunt bij hem terecht voor zowel de grote vragen; of u begraven of gecremeerd wilt worden bijvoorbeeld en over wie het beste de uitvaart kan regelen, als de kleinere maar soms net zo belangrijke vragen. Hij informeert en inspireert u graag.

Samen met Harm kunt u uw uitvaartwensen op een rijtje zetten. Fijn voor uzelf en later ook voor uw nabestaanden. Uw wensen geven hun houvast in de lastige tijd waarin ze uw afscheid moeten organiseren. Het uitvoeren hiervan is voor hen vaak de eerste stap in het verwerken van hun verdriet.

Op een betekenisvolle manier afscheid nemen helpt uw nabestaanden verder in het rouwproces. Het is dus goed om te weten wat er allemaal mogelijk is. Onze uitvaartconsulenten begrijpen dat een persoonlijke uitvaart een kwestie van goede voorlichting is. En die geven ze graag en kosteloos bij u thuis.

Neem nu contact op en vraag een persoonlijk gesprek aan met Harm.

Maak een afspraak


Goed overleg met de uitvaartconsulent

Uitvaartconsulent in uw buurt

Onze uitvaartconsulenten zijn ook actief in uw regio en komen graag bij u langs.

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

De vrijwilligers van Vereniging Yarden zetten zich met hart en ziel in om mensen voor, tijdens en na de uitvaart te steunen. Meer weten over onze vereniging of zelf vrijwilliger worden?

Lees meer