"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartconsulent Henny Mecklenfeld-De Weerd

In alle rust luister ik naar de uitvaartwensen die er zijn en draag hierbij de mogelijkheden aan.
Afspraak maken met Uitvaartconsulent Henny Mecklenfeld-De Weerd?
K 0800 1292 0800 1292

Uitvaartconsulente Henny biedt u eerst een luisterend oor en komt dan pas met suggesties en ideeën. Het gesprek draait dus echt om u en uw wensen. Samen met haar brengt u deze in kaart en u kunt ze ook digitaal vastleggen. Door met Henny in gesprek te gaan zult u ontdekken wat er allemaal mogelijk is en hoe uw uitvaart zo persoonlijk mogelijk kan worden.

Henny is een zeer actieve vrijwilligster die naast uitvaartconsulente ook 10 jaar als vrijwilligster op een peuterspeelzaal heeft gewerkt. Henny is een mensen-mens en staat graag voor iedereen klaar. Als u in de provincie Overijssel woont kunt u een persoonlijk en vrijblijvend gesprek met haar aanvragen en alle mogelijkheden rondom de uitvaart van een dierbare of uzelf met haar bespreken.

Op een betekenisvolle manier afscheid nemen helpt uw nabestaanden verder in het rouwproces. Het is dus goed om te weten wat er allemaal mogelijk is. Onze uitvaartconsulenten begrijpen dat een persoonlijke uitvaart een kwestie van goede voorlichting is. En die geven ze graag en kosteloos bij u thuis.

Neem nu contact op en vraag een persoonlijk gesprek aan met Henny.

Maak een afspraak


Goed overleg met de uitvaartconsulent

Uitvaartconsulent in uw buurt

Onze uitvaartconsulenten zijn ook actief in uw regio en komen graag bij u langs.

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

De vrijwilligers van Vereniging Yarden zetten zich met hart en ziel in om mensen voor, tijdens en na de uitvaart te steunen. Meer weten over onze vereniging of zelf vrijwilliger worden?

Lees meer