"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartconsulent Ina Momberg

Duidelijkheid voor u en uw nabestaanden.
Afspraak maken met Uitvaartconsulent Ina Momberg ?
K 0800 1292 0800 1292

Ina Momberg is uitvaartconsulent in Zuid-Holland. Ze heeft veel ervaring, geeft bruikbare tips en helpt u met het in kaart brengen van uw uitvaartwensen. Ina licht u graag voor over de mogelijkheden die er zijn bij een afscheid en weet veel van de veranderingen in rouwrituelen van de afgelopen jaren.

Ze kan u ook helpen met het digitaal vastleggen van uw uitvaartwensen op de computer of laptop. Zo zijn uw nabestaanden straks goed op de hoogte van uw wensen en geeft u ze houvast bij het regelen van het afscheid. Het uitvoeren van die wensen is voor hen de eerste stap in het verwerken van het verlies. Op een betekenisvolle manier afscheid nemen helpt uw nabestaanden verder in het rouwproces. Het is dus goed om te weten wat er allemaal mogelijk is. Onze uitvaartconsulenten begrijpen dat een persoonlijke uitvaart een kwestie van goede voorlichting is. En die geven ze graag en kosteloos bij u thuis.Neem nu contact op en vraag een persoonlijk gesprek aan met Ina.

Maak een afspraak


Goed overleg met de uitvaartconsulent

Uitvaartconsulent in uw buurt

Onze uitvaartconsulenten zijn ook actief in uw regio en komen graag bij u langs.

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

De vrijwilligers van Vereniging Yarden zetten zich met hart en ziel in om mensen voor, tijdens en na de uitvaart te steunen. Meer weten over onze vereniging of zelf vrijwilliger worden?

Lees meer