"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

Uitvaartconsulent Jaap-Jan Nienhuis

Geen gebaande paden volgen, maar elke keer weer op zoek naar het eervolste einde van de levensweg.
Afspraak maken met Uitvaartconsulent Jaap-Jan Nienhuis?
K 0800 1292 0800 1292

Jaap-Jan beantwoordt graag uw vragen over de uitvaart van een dierbare of van uzelf. Dit kan gewoon in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis. Jaap-Jan kan u informeren over de mogelijkheden rondom de uitvaart en samen met hem kunt u uw wensen in kaart te brengen. Op papier en eventueel online, zodat uw nabestaanden later weten wat uw graag wil. Zowel voor u, als voor uw nabestaanden een prettig idee.

Jaap-Jan begrijpt dat een unieke uitvaart een kwestie van goede voorlichting is en gaat uiterst respectvol met u om. Hij volgt geen gebaande paden, maar is zorgvuldig en luistert echt naar wat u wil. Als uitvaartconsulent voor Yarden in de regio Groningen heeft hij veel ervaring en weet hij goed wat er allemaal mogelijk is.

Op een betekenisvolle manier afscheid nemen helpt uw nabestaanden verder in het rouwproces. Het is dus goed om te weten wat er allemaal mogelijk is. Onze uitvaartconsulenten begrijpen dat een persoonlijke uitvaart een kwestie van goede voorlichting is. En die geven ze graag en kosteloos bij u thuis.

Neem nu contact op en vraag een persoonlijk gesprek aan met Jaap-Jan.

Maak een afspraak


Goed overleg met de uitvaartconsulent

Uitvaartconsulent in uw buurt

Onze uitvaartconsulenten zijn ook actief in uw regio en komen graag bij u langs.

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

De vrijwilligers van Vereniging Yarden zetten zich met hart en ziel in om mensen voor, tijdens en na de uitvaart te steunen. Meer weten over onze vereniging of zelf vrijwilliger worden?

Lees meer